M-ar interesa si pe mine , mi-ar conveni duminica. Multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
CLUJ-NAPOCA: În fiecare Miercuri (ora 18:00) - Turneu LAMONT
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
senior
- 14.iul.2012
- 582
- cluj napoca
- 47
Likes given: 1627Likes received: 565
Salutare tuturor!
Din pacate, nu voi putea participa maine la turneu...
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Comentariu
TURNEU, Duminica, 2 Februarie, ora 17, Sala Lamont.
Inscrieri:- Liviu Rosoga
- Marcel Tivadar
Regulile turneului vor fi initial ale celui de Miercuri. Rezultatele si clasamentul le vom posta pe acelasi site cu ale turneului de Miercuri.
Organizatori: Liviu si Marcel (deocamdata). Se pot oferi voluntari si altii ca si co-organizatori.
Taxa de participare: 80 de lei impartiti la numarul participantilor, cand se rezerva toate cele 3 mese. Cand se rezerva doar doua trebuie agreat cu Petru Ifrosa.
Cine mai participa?DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX
Dr. Levi All; FH: Yasaka Razka Max; BH: TSP Curl-PH OX
Comentariu
TURNEU, Duminica, 2 Februarie, ora 17, Sala Lamont.
Inscrieri:- Liviu Rosoga
- Marcel Tivadar
- Mihai Uglea
- Mihai Criste
- Iosif Fodor
La inscrieri se aplica regula primului venit.Ultima editare de tudorprecup; 30.ian.2020, 07:11.DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX
Comentariu
Echipa AmaTur- 13.nov.2017
- 2059
- Cluj-Napoca
- 48
Likes given: 497Likes received: 921
Badescu Tudor - se inscrie pentru turneul de duminica ora 17Butterfly Viscaria
FH : Dignics 05
BH : Dignics 05
Comentariu
Rezultatele inregistrate in turneul de ieri, clasamentul actualizat si situatia inscrierilor pentru Miercuri, 5 Februarie, 2020 sunt pe site.DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX
Comentariu
TURNEU, Duminica, 2 Februarie, ora 17, Sala Lamont - INSCRIERI
- Liviu Rosoga
- Marcel Tivadar
- Mihai Uglea
- Mihai Criste
- Iosif Fodor
- Tudor Badescu
La inscrieri se aplica regula primului venit.DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX
Comentariu
Pascalau Cristian -Huedin, cate locuri sunt ? ( Duminica, 2 Februarie, ora 17)Ultima editare de CristianIoan; 30.ian.2020, 11:06.
Comentariu
Am creat pe site paginile inscrieri, rezultate, clasament si pentru turneul de duminica.
Tot acolo am trecut si datele de contact ale orgizatorilor.
Voi gestiona eu continutul, chiar daca n-am sa particip la turneu. Voi incerca si eu sa mai vin, dar nu promit ca reusesc.
Regulamentul turneului de miercuri nu se aplica implicit si celui de duminica, cu exceptia celui privind calculul clasamentului. Inscrierile, de exemplu, se fac duminica dupa principiul primul venit, primul servit, iar Miercuri in functie de valoarea participantilor.
Rog organizatorii ca pentru urmatorul turneu sa creeze un post separat pe forum (in Competitii Locale).
Altfel devin greu de urmarit discutiile.
Sper si sa aiba si acest turneu o viata macar la fel de lunga si frumoasa ca si cel de miercuri.
Spor cu organizarea!DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX
Comentariu
L-am trecut.
Postat în original de hell_sukar66 Vezi postPașcalău Cristian Din Huedin, trecel Tudor pe lista
Sent from my iPhone using TapatalkDR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX
Comentariu
Incepand de saptamana viitoare vom folosi acest post pentru turneul de duminica.
Va rog sa vi-l salvati in linkuri rapide pe cei ce intentionati sa participati.
Multumesc.DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX
Comentariu
Gasiti informatiile despre turneul de duminica in postul sau.DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX
Comentariu
Salut! Ma retrag sapt asta si ma inscriu pt sapt viitoare. Multumesc!
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Comentariu
Rezultatele de ieri, clasamentul actualizat si lista inscrisilor pentru miercurea viitoare (12 Februarie) sunt pe site.
Gresisem ordinea in clasament a celor cu 4 vitorii. Dorin a castigat 2 meciuri cu contracandidatii sai si nu unul, cum am socotit ieri. E deci pe locul 2 si Liviu pe 3.DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX
Comentariu
Incepand de acum voi lua in calcul la stabilirea listei titularilor rezultatele din ambele turnee (Duminica si Miercuri). Voi compara mere cu mere (ex: daca in clasamentul turneului de Duminica sunt incluse doar 2 turnee, se vor lua doar ultimele 2 din cel de Miercuri pentru comparatie). Voi tine cont si de gradul de dificultate al celor 2 turnee, care e momentan putin mai ridicat pentru cel de Miercuri si de rezultatele meciurilor directe dintre cei ce vizeaza acelasi loc de titular.DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX
Comentariu
Rezultatele de azi, clasamentul la zi si situatia inscrierilor pentru Miercuri, 26 Februarie sunt pe site.
Zoli a participat accidentat si a fost obligat sa se retraga spre sfarsitul turneului. In aceste conditii, am considerat corect ca fiecaruia dintre noi sa ii fie atribuita victoria cu 2-0 in meciul direct cu Zoli, iar lui Zoli sa nu-i fie luata in calcul pozitia de azi in calculul clasamentului.DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:22.Procesare...X
Comentariu