Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Am adaugat inainte de a pleca in concediu urmatoarele reguli privind participarea la turneu:
COMPORTAMENTE NEPERMISE:
Expunerea in mod constient a restului participantilor la infectare cu un agent patogen (ex: gripa, diversi virusi).
PENALIZARI
Participarea la turneu sub efectul unei boli transmisibile de care participantul e constient: 50 de puncte si excluderea de la urmatoarele 2 turnee;
Sunt tot mai grave infectiile respiratorii si cred ca e important sa ne protejam cat putem unii pe altii.
Rezultatele turneului de ieri, clasamentul actualizat si lista inscrisilor pentru saptamana viitoare sunt afisate pe site.
ATENTIE la Comportamentele Nepermise si Penalizari. Am facut actualizari la solicitarea participantilor, care au considerat ce erau mult prea blande penalizarile pentru comportamentele nepermise.
Ultima editare de tudorprecup; 31.ian.2019, 13:44.
DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX Dr. Levi All; FH: Yasaka Razka Max; BH: TSP Curl-PH OX
Rezultatele turneului de ieri, clasamentul actualizat si lista inscrisilor pentru saptamana viitoare sunt afisate pe site.
Am facut o mica modificare la regulament. Intrucat premiantii ultimului turneu nu erau rasplatiti, am revenit la regula anterioara, conform careia ordinea pe lista e data de clasamentul de la ultimul turneu si nu de valoare. Asta ca sa ne bucuram de doua ori pentru fiecare moment de glorie...
Pentru inscriere nu am modificat regulile. Principalele criterii de departajare raman valoarea si pozitia in clasamentul pe luna anterioara turneului.
O zi placuta.
DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX Dr. Levi All; FH: Yasaka Razka Max; BH: TSP Curl-PH OX
Am facut o mica modificare la regulament. Intrucat premiantii ultimului turneu nu erau rasplatiti, am revenit la regula anterioara, conform careia ordinea pe lista e data de clasamentul de la ultimul turneu si nu de valoare. Asta ca sa ne bucuram de doua ori pentru fiecare moment de glorie...
Pentru inscriere nu am modificat regulile. Principalele criterii de departajare raman valoarea si pozitia in clasamentul pe luna anterioara turneului.
Am actualizat paginile cu rezultatele si clasamentul de pe site.
Adaug si lista inscrisilor pentru saptamana viitoare imediat ce mi-o trimite Adi Vladescu.
O zi placuta.
Comentariu