Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Gasiti pe site rezultatele turneului de ieri, clasamentul actualizat si situatia la zi a inscrierilor.
Zoli si Irinel imi vor confirma participarea pana marti. E foarte probabil ca minim una din cele 2 rezerve sa prinda loc.
O zi placuta.
Tudor
DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX Dr. Levi All; FH: Yasaka Razka Max; BH: TSP Curl-PH OX
Gasiti pe site rezultatele turneului de ieri, clasamentul actualizat si situatia la zi a inscrierilor.
Zoli si Irinel imi vor confirma participarea pana marti. E foarte probabil ca minim una din cele 2 rezerve sa prinda loc.
O zi placuta.
Tudor
DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX Dr. Levi All; FH: Yasaka Razka Max; BH: TSP Curl-PH OX
Desi a castigat turneul, Petru nu figureaza in clasament, el alaturandu-ni-se numai cand nu ne strangem suficienti pentru a folosi toate mesele. In consecinta, i-am declarat castigatori pe Radu si Ovidiu, aflati la egalitate perfecta, si le-am dat cate 30 de puncte. Egalitate a fost si intre Liviu si Iosif, care au impartit pozitia a 3-a.
Pentru turneul de miercurea viitoare s-au inscris 2 obisnuiti de-ai casei, care participasera regulat ani de zile si se retrasesera temporar din motive obiective. Acesta fiind contextul si in baza criteriului valoric ii pastrez pe lista principala.
Imi cer scuze fata de cei ce nu vor prinde loc datorita acestei schimbari. Sunt mereu retrageri, deci exista sanse bune sa prindeti lista principala. Tot e mai bine asa decat daca as limita numarul participantilor la dublul numarului meselor, cum faceam pe vremuri.
O zi placuta.
Tudor
Am facut cateva ajustari la reguli. In primul rand, jucatorii clasati pe locurile 4, 5, 6, 7 si 8 primesc in plus la punctajul asociat locului ocupat un numar de puncte egal cu cel al victoriilor. Rolul acestei reguli e sa ne dea un clasament care reflecte cat de fidel se poate ordinea valorica. Cand turneul e tare poti termina pe ultimul loc cu 3 victorii, iar cand e dezechilibrat ultimul clasat termina fara nicio victorie. Am aplicat regula retroactiv pe ultimele 3 luni, ca sa nu fie nimeni dezavantajat.
Am mai facut cateva modificari la penalizari, pentru ca imi era imposibil sa aplic vechile reguli. Le puteti parcurge daca sunteti curiosi.
Pentru ca s-a prezentat cu intarziere mare la unul din meciuri, Radu Loneanu a incasat ieri o penalizare de 25 de puncte si pozitia de rezerva la turneul de saptamana viitoare. Meciul castigat dupa acea intarziere nu i l-am socotit la total, dar asta nu i-a afectat locul in clasament.
O zi placuta.
Tudor
Comentariu