Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
V-am trecut ca rezerve. Pe Edmond mi l-a recomandat Ovidiu Tofeni. Despre Rares nu stiu cum joaca, dar presupun ca e apropiat de Edmond ca nivel. Prin urmare, sunteti prima si a doua rezerva.
Va rog sa urmariti lista inscrisilor pe site si sa-mi trimiteti numerele de telefon prin mp, ca sa va pot anunta cat de repede daca se elibereaza loc.
Pentru ca se tot discuta zilele acestea pe forumul amatur despre propuneri de imbunatatire, Tudore iti lansez pentru turneul de miercuri urmatoarea sugestie pe care te rog sa o analizezi! De asemenea, daca ceilalti participanti doresc sa exprime opinii vis a vis de propunerea mea, cred ca ar fi bine sa o faca...
Asadar: in alcatuirea listelor de alocare la mese, cred ca ar fi oportun ca meciurile intre primii 3 clasati sa se desfasoare la masa principala (1-2, 1-3, 2-3), preferabil ultimele meciuri ale turneului. Practic, din 7 meciuri, pentru primii 3 clasati, 2 se desfasoara la masa principala, iar restul de 5 meciuri, random, la toate cele 3 mese, respectandu-se principiul echitatii, in asa fel incat nimeni sa nu fie nedreptatit de conditiile de joc.
Ideea e foarte buna, cata vreme ordinea de pe desfasurator reflecta valoarea reala a participantilor. Asta nu se intampla intotdeauna, intrucat ordinea e de fapt data de clasamentul precedentului turneu. Daca castigi turneul si lipsesti apoi 1 saptamana, te poti trezi pe una din ultimele 3 pozitii cand revii.
Ca ideea sa fie cu adevarat utila e important sa participi si sa te clasezi regulat in top 3.
Daca reuseste cineva sa obtina matematic o alocare echilibrata pentru toti participantii (sa joace toti cate 2 meciuri la centrala si dupa colt cand sunt 8 sau 7 jucatori) ajustez desfasuratorul. Eu am incercat si nu mi-a iesit.
Poate are Razvan mai multa rabdare / timp / imaginatie. Ii pot da fisierul folosit de mine pentru alocarea meselor.
Pentru ca se tot discuta zilele acestea pe forumul amatur despre propuneri de imbunatatire, Tudore iti lansez pentru turneul de miercuri urmatoarea sugestie pe care te rog sa o analizezi! De asemenea, daca ceilalti participanti doresc sa exprime opinii vis a vis de propunerea mea, cred ca ar fi bine sa o faca...
Asadar: in alcatuirea listelor de alocare la mese, cred ca ar fi oportun ca meciurile intre primii 3 clasati sa se desfasoare la masa principala (1-2, 1-3, 2-3), preferabil ultimele meciuri ale turneului. Practic, din 7 meciuri, pentru primii 3 clasati, 2 se desfasoara la masa principala, iar restul de 5 meciuri, random, la toate cele 3 mese, respectandu-se principiul echitatii, in asa fel incat nimeni sa nu fie nedreptatit de conditiile de joc.
Multumesc!
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX Dr. Levi All; FH: Yasaka Razka Max; BH: TSP Curl-PH OX
Pai stabileste ordinea in functie de clasament, nu de ultimul turneu - chiar daca nu vom gasi formula perfecta, atata timp cat folosim medii, sunt sanse mari sa reflecte realitatea.
Ordinea pe desfasurator e premiul pentru participarea si rezultatul din saptamana anterioara. Asta in loc de diplome si cupe. N-as renunta la regula asta.
Cine e constant in joc si participa in mod regulat e privilegiat de fiecare data la rotatia la mese.
DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX Dr. Levi All; FH: Yasaka Razka Max; BH: TSP Curl-PH OX
Te-am pus pe lista, dar esti a 2-a rezerva conform clasamentului. Doi titulari sunt incerti, deci ai sanse sa prinzi lista finala. Verifica te rog zilnic situatia inscrierilor pe site, incepand de luni.
LA MULTI ANI!pentru ziua de azi si la cat mai multe turnee reusite organizate de tine.Si acest lucru nu-l poti face ,numai daca esti sanatos si-ti place cu adevarat ceea ce faci.Sa fie intr-un ceas bun.
Comentariu