Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
...?n primul rând..felicitări mie...a fost cam cel mai bun turneu al meu din ultimi ani...știu iarba e de vină..mulți cu care am jucat ar fi preferat să mă vadă fum?nd-o ,dar prieteni de antrenament sunt de vină...m-am bucurat că am reușit să reîntâlnesc prieteni dragi...până la următoarea revedere,sănătate,și fericire maximă tuturor..închei cu același motto...Long live rock and roll...ura
Mulțumim tuturor celor implicați în organizarea turneului! Felicitări câștigătorilor și celor care au ajuns departe în turneu printre care îl menționez pe Paul Oniga din Blaj!
...?n primul rând..felicitări mie...a fost cam cel mai bun turneu al meu din ultimi ani...știu iarba e de vină..mulți cu care am jucat ar fi preferat să mă vadă fum?nd-o ,dar prieteni de antrenament sunt de vină...m-am bucurat că am reușit să reîntâlnesc prieteni dragi...până la următoarea revedere,sănătate,și fericire maximă tuturor..închei cu același motto...Long live rock and roll...ura
Felicitari Gipsy ! Ai facut un turneu foarte bun ! La mai departe ( in turnee ) ! Vezi ce mult bine face "iarba" ?
FELICITARI organizatorilor ,a fost un turneu frumos,dar exista o obiectie si anume.. iluminatul salii a fost foarte slab..
Cu siguranța data viitoare se vor înclina becurile spre mese și nu aproape paralel cu mesele . Părerea mea e ca a fost e chestie de reglaj (într-adevăr un bec nu funcționa)
Acesta a fost singurul - , in rest super ok !
Cu siguranța data viitoare se vor înclina becurile spre mese și nu aproape paralel cu mesele . Părerea mea e ca a fost e chestie de reglaj (într-adevăr un bec nu funcționa)
Acesta a fost singurul - , in rest super ok !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Va cred insa mai trebuiau si becuri pe mijloc sa bata de sus..cred ca nu e o investirtie asa de mare pentru primarie..multumesc !
Pentru primarie trebuie facut studiu de oportunitate...adica in ce fel va fi afectat iluminatul cu schimbarea pozitiei unui becsau adaugarea altora. Apoi studiu de fezabilitate, daca merita sa angajam o persoana cu o scara sa mute becul. Apoi proiect, caiet de sarcini, ca nu toata lumea e autorizata sa se urce pe scara si sa mute becul, iar persoana si scara trebuie sa fie autorizate pt lucrul la inaltime. Apoi licitatie... Dupa aceea contestatii, ca de ce s-a atribuit in urma licitatiei lucrarea cuiva...poate anchete DNA...si in urma deciziei judecatoresti...se suspenda proiectul...na, mai vrei sa mute becu?
Comentariu