Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Domnilor organizatori sunt convins ca sunteti oameni deosebiti dar si oamenii deosebiti au fixatii, iar eu sincer nu le vad rostul. Pentru a doua oara (prima a fost anul trecut) refuzati inscrierea la categoria mea doar pentru ca m-am scris pe site cum o face Klaus Werner Iohannis in mod curent. De ce faceti acest lucru ? ...poate ca sunteti putini aroganti avand in vedere ca sunt multi care se inscriu la acest turneu, ...din punctul meu de vedere nu aveti niciun merit, singurele atu-uri pentru aceasta "afluenta' de jucatori sunt pozitia geografica si data din calendar ...atat. Alta fixatie e sa puneti la inscriere un singur "carnat" de ii zapaciti pe toti, in loc sa-i puneti pe fiecare la categoria corespunzatoare. Prin urmare atata timp cat vreti sa fiti mai catolici decat Papa, si avand in vedere aceasta fixatie a dvs de a ma inscrie cu nume si prenume cand eu doresc sa ma inscriu cum o face iubitul si mult stimatul nostru presedinte Klaus Werner Iohannis eu ma retrag de la "avansati" si cat timp ma mai tin picioarele si mainile nu voi mai participa ( decat daca imi respectati inscrierea ) la niciun turneu de la Sibiu organizat de domniile voastre. Daca doriti sa fiti respectati va rog sa-i respectati pe cei care doresc sa participe, cu deosebita consideratie acelasi Cristian Istrate.
O fi Corbu Cosmin "nou", dar Corbu Mihai Cosmin nu este nou. Am impresia ca ar mai trebui facute niste setari la motorul de cautare (de ex. sa se ia in calcul si permutarea numelui cu prenumele, sa se tina cont de localitatea de domiciliu) astfel incat sa se evite niste situatii nedorite.
Blade: XIOM AIGIS NOVUS
FH: Butterfly Feint AG 1,7mm
BH: Der Materialspezialist Kamikaze OX
Cel mai bine ar fi legitimație Amatur și acolo pe legitimație un cod personal
Și mai bine ar fi să ne dea Ministerul Tineretului și Sportului (sau cum se numește oficial) un card prin care să ne susțină financiar (măcar simbolic), dacă tot suntem folosiți drept *câmp tactic* de diverse cluburi din țară sau antrenori particulari.
Blade: XIOM AIGIS NOVUS
FH: Butterfly Feint AG 1,7mm
BH: Der Materialspezialist Kamikaze OX
Daca doriti sa fiti respectati va rog sa-i respectati pe cei care doresc sa participe, cu deosebita consideratie acelasi Cristian Istrate.
Asa cum doriti sa fiti respectat ca participant
asa dorim sa ne respectați ca organizatori
doar pentru ca nu doriti dumneavoastra sa scrieti numele asa cum este in clasamet, alti sa caute dupa el
nu stiu cam cum vedeti dumneavoastra lucrurile, dar eu nu prea ma simt respectat atunci cand altii iți dau de lucru doar ca asa iși doresc ei
iar la ceea ce ati scris dumneavoatra mai sus , nu are rost sa comentez mai mult - ati aratat in scris ceea ce ginditi - si aste spune multe desre un om
Comentariu