Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Tenergy 05, 05 FX 240 lei bucata
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
buna,pe butterfly.ro fetele sunt 250si un pic,dar stiu ca iau original,la tine-daca sunt originale,cu transport platit de cumparator..ajung mai scump.....?
Comentariu
http://www.tt-shop.ro/12-tenergy-05.html
poate suntem un pic atenti..............pe butterfly.ro poate vrei sa pleci in vacanta
glumeam....fetele sunt autentice si mai ieftine.
Comentariu
@puiu64: Fețele sunt originale și sunt puțin mai ieftine ca pe site-ul oficial, chiar cu transport inclus. Nu este mare diferența, dar la o pereche de simte.
@mada: Merci pentru link.
Comentariu
Postat în original de puiu64 Vezi postbuna,pe butterfly.ro fetele sunt 250 si un pic,dar stiu ca iau original,la tine-daca sunt originale,cu transport platit de cumparator..ajung mai scump.....?
se pare ca cineva face pe nestiutorul ca nu stie cat costa un Tenegy,,,, o fata la magazin este aproape 280 lei bucata )la pereche este o diferenta de 50 de lei la pereche + transport si acolo platesti,,,,
50 lei Ii gasesti pe garduri???... de ce nu mergi la magazin sa cumperi cu peste 50 de lei mai mult....?
Cristi nu te stresa asa ceva sa vad repede la pretul asta...
nici nu se pune in discutie ,,, sunt originale, super pret profitati de oferta! ,,,Ultima editare de leo33; 15.feb.2019, 23:28.
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1426
- buftea
- 57
Likes given: 145Likes received: 462
Postat în original de puiu64 Vezi postbuna,pe butterfly.ro fetele sunt 250si un pic,dar stiu ca iau original,la tine-daca sunt originale,cu transport platit de cumparator..ajung mai scump.....?
Comentariu
Pretul e bun, daca ai bani de Tenergy. Daca ai doar bani de MX-P/Rasanter...n-ai noroc.
Se pare ca pretul este fix, indiferent de volum (in cazul meu, 4 bucati).
Comentariu
ok,multumesc pentru informatii si scuze daca am deranjat pe cineva
- - - Actualizat - - -
si-apropo..stima vasile,mada si prollix,nu stiu de ce sare leo in sus,cand nu e vanzatorul direct.....
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:47.Procesare...X
Comentariu