Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Paleta

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• VÂND Paleta

Vand Paleta

Lemn hand made by Levi cabon...86 grame (as spune ceva off-)

fata neagra Yasaka Rising Dragon 2.0mm
    fata rosie Tuttle Spring 3B ...2.0mm

Ambele fete au fost jucate aproximativ 10-12 ore

Pretul este 150 lei paleta completa

Salut,posteaza te rog si o imagine cu cantul lemnului ca sa putem vedea nr.de straturi.

Comentariu

Cumpar eu paleta daca mai e disponibila

Comentariu

Vanduta

Comentariu

Postat în original de mada Vezi post
          dl mada, exista o plangere ca paleta pe care ati vandut-o ar fi jucata nu 10-12 ore dar mult mai mult, poate 12 luni.
          De asemenea inteleg ca paleta a fost achizitionata pentru un copil fara multe posibilitati insa acest lucru nu v-a impedicat sa il pacaliti.

Ca sa fim echidistanti va rog sa va spuneti si d-voastra versiunea.
          lemn: Waldner Dotec Carbon
          fețe: Dignics 05/Dignics 05

Comentariu

Daca astea sant jucate 10 ore eu sant ma long

- - - Actualizat - - -

Cineva cu experienta daca stie acest lemn e facut de dnu Levi? Merci

Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
            fh tenergy 05
            bh rakza 7 soft

Comentariu

buna ziua ... imi cer scuze dar nu prea am ce sa comentez din moment ce am pus la vanzare o paleta cu un lemn Carbon ...si 2 fete care noi costa peste 100 lei bucata (pretul fiind de 150) din care eu am mai platit si posta si primitul banilor si nu mai spun drumul pina la posta de 2 ori , si nu asta a fost intelegerea initiala cumparatorul sunind ca imi pune banii in cont si multe alte vorbe dar ma rog.Eu nu stau sa ma plimb la posta de nu stiu cite ori pt o amarita de paleta care este vanduta cu poze si explicatii pt cineva care probabil o dorea gratis.Plus ca nu stau sa mai comentez limbajul persoanei in cauza (nu ne tragem de sireturi domnule)o zii buna.

Comentariu

Postat în original de mada Vezi post
                buna ziua ... imi cer scuze dar nu prea am ce sa comentez din moment ce am pus la vanzare o paleta cu un lemn Carbon ...si 2 fete care noi costa peste 100 lei bucata (pretul fiind de 150) din care eu am mai platit si posta si primitul banilor si nu mai spun drumul pina la posta de 2 ori , si nu asta a fost intelegerea initiala cumparatorul sunind ca imi pune banii in cont si multe alte vorbe dar ma rog.Eu nu stau sa ma plimb la posta de nu stiu cite ori pt o amarita de paleta care este vanduta cu poze si explicatii pt cineva care probabil o dorea gratis.Plus ca nu stau sa mai comentez limbajul persoanei in cauza (nu ne tragem de sireturi domnule)o zii buna.
                Nu ati raspuns acuzelor.
                Paleta e in starea pe care ati descris-o in anunt?

Comentariu

da.....

Comentariu

Domnule daca o fată tenergy costa 270 si e uzată 95 % tu vrei sa o vinzi cu 150 lei? Ca e fata 270 in magazin? Banca ING nu are casierie ca sa iti puna bani, tu imi spui mie ai cumpărat o gata ce mai vrei, eu nu stau in bani aia la copil o sai fac eu o paletă, cand vrei sa vinzi sau cumperi mai faci și drumuri la poștă sau bancă dacă ești asa lejer numai vinde, tu imi spui mie copilul trebuia să-și ia paletă nouă, o sa ne vedem... imi cer scuze la moderatori poate sa mute in alta parte tipicul, sant persoane care vor sa vândă sau sa cumpere o zi frumoasă!!!
                    fh tenergy 05
                    bh rakza 7 soft

Comentariu

Postat în original de Bubucrys Vezi post

Daca astea sant jucate 10 ore eu sant ma long

- - - Actualizat - - -

Cineva cu experienta daca stie acest lemn e facut de dnu Levi? Merci

Pare un lemn facut de Levi, nu are o stanta in capatul manerului?

Comentariu

Nu bogdan nu are nimic
                        fh tenergy 05
                        bh rakza 7 soft

Comentariu

Ca tot e topic de "scandal" dar cumparatorul ce doreste in 150 lei ? lemn nou nout cu fete cat se poate de noi ?
                          Omul a pus poze, trebuia sa te documentezi inainte, ii mai cereai niste poze in privat etc.
                          Si nu vad unde vanzatorul a specificat ca fetele le-a achizitionat de noi, el a spus ca au fost jucate 10-12 ore de EL, ceea ce poate sa fie adevarat.

Vrei chilipir, asta meriti.
                          Sanwei F3 PRO--------------.----.-----.------------------XVT Black Knight 7
                          LOKI T3 High Speed Carbo ---.----Backup---------Palio AK47 RED
                          LOKI T3 High Speed Carbo-------------.--------------Palio AK47 BLUE

Comentariu

Bogdan nu e vb de bani 150 lei doar ne cunoastem e vb cum a luat problema ca copii mici ursulet de catifea ce se dă nu se mai ia , asa este cand te complici , lui ionuț o să-i fac eu o paletă si i-am dat eu bani inapoi, sănătate

- - - Actualizat - - -

Postat în original de traian Vezi post
                            Ca tot e topic de "scandal" dar cumparatorul ce doreste in 150 lei ? lemn nou nout cu fete cat se poate de noi ?
                            Omul a pus poze, trebuia sa te documentezi inainte, ii mai cereai niste poze in privat etc.
                            Si nu vad unde vanzatorul a specificat ca fetele le-a achizitionat de noi, el a spus ca au fost jucate 10-12 ore, de el ceea ce poate sa fie adevarat.

Vrei chilipir, asta meriti.
                            Traian nu era pt mine paleta eu nu joc cu presuri de astea erau pt un copil, în fine ...
                            fh tenergy 05
                            bh rakza 7 soft

Comentariu

Am inteles, dar nu copilul a achizitionat paleta!

Nu trebuie sa bagi copilul in ecuatie, asta spune multe.
                              Sanwei F3 PRO--------------.----.-----.------------------XVT Black Knight 7
                              LOKI T3 High Speed Carbo ---.----Backup---------Palio AK47 RED
                              LOKI T3 High Speed Carbo-------------.--------------Palio AK47 BLUE

Comentariu

Din punctul meu de vedere un anut trebuie sa fie cat mai real in descriere si in poze.
                                Asa ca repet intrebarea catre mada:

corespunde paleta descrierii?

Lemn hand made by Levi cabon...86 grame (as spune ceva off-)

Comentariu

Da... Paleta corespunde descrierii

Comentariu

Procesare...
                                  X