Postat în original de marcelgiosan
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Calendar Amatur 2019
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
senior
- 21.feb.2011
- 1199
- Târgoviște
- 46
Likes given: 1246Likes received: 973
Inadmisibil!
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind TapatalkBlade:Butterfly Innerforce ZLC
FH: Donic Bluefire JP 01 max
BH:Yasaka Rakza X max
Comentariu
senior- 28.mar.2016
- 1010
- București
- 46
Likes given: 243Likes received: 619
Postat în original de marcelgiosan Vezi postDin motive independente de voința organizatorilor Turneul A+ de la Bacău din 10.08.2019 se decalează cu o săptăm?nă, respectiv 17/18.08.2019.
Cu acordul Dl. Marcu, Turneul A de la Vatra Dornei se va desfășura cu o săptăm?nă mai devreme, pe data de 10.08.2019.
Mulțumim pentru înțelegere!
Si eu am programat un concediu in acea saptamana si daca Avansatii vor fi duminica imi voi mentine concediul
Sa joci duminica si sa pleci apoi la distanta mare spre casa, cu familia, nu e prea ok
Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind TapatalkBlade: Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC
Fh: Butterfly Glayzer
Bh: Butterfly Glayzer 09C
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4433
- botosani
- 55
Likes given: 3881Likes received: 1816
Calendar Amatur 2019
Concursurile oficiale organizate in salile polivalente organizate prin Federatia Romana sau cea internationala au prioritate. Orice alta activitate va fi amanata sau anulata.
Din aceasta cauza suntem la mana lor pana in ultima clipa.
Si la Botoșani am fost pusi in situatia sa schimbam pe ultima suta de metri data concursului din cauza aparitiei unui alt concurs oficial. Partea buna a fost ca am gasit o zi care sa nu se coreleze cu alte concursuri Amatur din tara si am putut schimba data. Partea proasta e ca se poate repeta oricand in orice moment.
Momentul este cu atat mai prost cu cat se poate ?incaleca? cu o vacanta sau un concediu (cazul lui Sebi) iar deranjul este cu atat mai mare cu cat esti organizator si esti pus intr-o situatie extrem de neplacuta. Ca jucator ?poti fugi? cateva ore la o partida de tenis (daca distanta iti permite), ca organizator munca incepe cu cateva zile inainte si o inchei (in cel mai fericit caz) dupa doua zile.
In cazul acesta avem noroc ca echipa bacauana este una de elita care stie sa se mobilizeze, de fiecare data ne-au primit cu caldura iar faptul ca data s-a schimbat... o dregem noi cumva si tot vom fi prezenti!
Respect.
Sent from my iPhone using TapatalkBlade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
senior- 28.mar.2016
- 1010
- București
- 46
Likes given: 243Likes received: 619
Postat în original de sorin_client Vezi postConcursurile oficiale organizate in salile polivalente organizate prin Federatia Romana sau cea internationala au prioritate. Orice alta activitate va fi amanata sau anulata.
Din aceasta cauza suntem la mana lor pana in ultima clipa.
Si la Botoșani am fost pusi in situatia sa schimbam pe ultima suta de metri data concursului din cauza aparitiei unui alt concurs oficial. Partea buna a fost ca am gasit o zi care sa nu se coreleze cu alte concursuri Amatur din tara si am putut schimba data. Partea proasta e ca se poate repeta oricand in orice moment.
Momentul este cu atat mai prost cu cat se poate ?incaleca? cu o vacanta sau un concediu (cazul lui Sebi) iar deranjul este cu atat mai mare cu cat esti organizator si esti pus intr-o situatie extrem de neplacuta. Ca jucator ?poti fugi? cateva ore la o partida de tenis (daca distanta iti permite), ca organizator munca incepe cu cateva zile inainte si o inchei (in cel mai fericit caz) dupa doua zile.
In cazul acesta avem noroc ca echipa bacauana este una de elita care stie sa se mobilizeze, de fiecare data ne-au primit cu caldura iar faptul ca data s-a schimbat... o dregem noi cumva si tot vom fi prezenti!
Respect.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nu acuz pe nimeni, se poate intampla... Doar ca fiind august ar fi ok, daca se poate, sa ne oferiti cat mai repede informații suplimentare ca sa putem decide daca mai ajungem sau nu...
Multumesc anticipat!
Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind TapatalkBlade: Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC
Fh: Butterfly Glayzer
Bh: Butterfly Glayzer 09C
Comentariu
organizator tehnic- 18.mai.2015
- 2086
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 964
Sa organizezi un concurs inseamna foarte multe ore de munca, cam 10 zile. Perioada in care pleci de acasa, de langa familie si alergi ca sa multumesti cateva sute de amaturisti. Stres, timp pierdut pe langa usi, masina, telefoane peste telefoane, carat mese, apa etc. toate se aduna, de aceea ar trebui sa ne gandim de doua ori ce reprosuri facem organizatorilor dupa un concurs (daca chiar avem motive serioase de a face reprosuri). Imi pare rau pentru Sebi pentru ca este un baiat sufletist ca de altfel toata echipa de la Bacău. Numai in pielea lui n-as fi vrut sa fiu cand s-a dus acasa sa explice familiei.
Sa speram ca ramane in program si 17/18 august, pentru ca in Romania se poate orice, mai ales ca e o perioada pre-competitionala la toate sporturile.
Succes in organizare echipei din Bacău!Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
Comentariu
Echipa AmaTur- 01.nov.2009
- 5110
- Pitești
- 65
Likes given: 549Likes received: 1643
Se anuleaza turneul din 31 august de la Curtea de Argeș din motive organizatorice.Ultima editare de florin toma; 23.iul.2019, 12:35.
Comentariu
Echipa AmaTur- 22.mar.2006
- 2460
- Reghin
- 58
Likes given: 262Likes received: 454
Din motive organizatorice Memorialul KOOS GYULA sa va amana pentru data de 31.08. 2019.Am vorbit cu Razvan Crisan si este de acord. Multumesc pentru intelegere. Maine voi posta turneul.
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5856
- Fălticeni
- 64
Likes given: 990Likes received: 1541
Face Cristi Bubulac la Piatra Neamț un A,daca tot a ramas data libera..51 de mese...sau 15..vedem..maiine se posteaza..deocamdata Cristi cere acceptul celor de la Gheorghieni care au un turneu B la aceeasi dataUltima editare de cata_60; 14.aug.2019, 16:53.of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Cu acceptul colegilor organizatori de la Miercurea Ciuc - multumiri Paly & Co - se programeaza un turneu A la Apahida, jud. Cluj, in 16 noiembrie ... localitate noua, organizator principal Asteleanu Lucian.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8139
- Brașov
Likes given: 1619Likes received: 3056
Pali impreună cu băieții din zonă doresc un turneu A la Sovata , in data de 9 nov 2019 , odată cu Fieni. Claudiu Mănoiu, băiat finuț , este de acord, asa că turneul poate fi trecut in calendar.Ultima editare de GeluBv; 03.sep.2019, 16:30.
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5856
- Fălticeni
- 64
Likes given: 990Likes received: 1541
Am mai jucat la Sovata prin 2010..Pali zicea ca-i o locatie in premiera dar din cate tin minte a mai fost un A ,am mers cu Boris Carpovici..cred ca acolo
In alta ordine de idei,Cristi Bubulac anuleaza A-ul din octombrie de la Piatra..cel putin asa m a anuntat mai dimineataof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Postat în original de cata_60 Vezi postAm mai jucat la Sovata prin 2010..Pali zicea ca-i o locatie in premiera dar din cate tin minte a mai fost un A ,am mers cu Boris Carpovici..cred ca acolo
In alta ordine de idei,Cristi Bubulac anuleaza A-ul din octombrie de la Piatra..cel putin asa m a anuntat mai dimineata
Postat în original de PaliHRA, de fapt e o reintrare. Primul meu turneu in AmaTur a coincis cu turneul A din iulie sau august 2oo9 de la Sovata, tinut fix in sambata de dupa prima tabara a lui Andris.
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/Turnee?locs=Sovata
+
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...18-iulie/page7FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
organizator tehnic- 18.mai.2015
- 2086
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 964
Turneul de la București din 14 septembrie se mai organizeaza?Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
Comentariu
Turneul de la Cluj din 21 septembrie se anuleaza iar cel din 16 noiembrie de la Apahida se va numi `Memorialul Paneth Farkas`.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1801
- București
- 72
Likes given: 733Likes received: 1334
Ascunse sunt caile Domnului !Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de popescu doru viorel Vezi postTurneul de la Botoșani din 5 Octombrie 2019 SE ANULEAZĂ din motive organizatorice .Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
boboc- 02.ian.2019
- 196
- București
- 39
Likes given: 41Likes received: 24
Postat în original de razvan.cristofor Vezi postUn turneu A se postează cu minim 1 săptăm?na înainte de data programată (art. 4.3 din regulament) .
Concluzia....
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Turneul A București (Viva) se anuleaza din cauza lipsei de disponibilitate a Salii Polivalente de la Chiajna.Ultima editare de marcelgiosan; 25.sep.2019, 11:04.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8139
- Brașov
Likes given: 1619Likes received: 3056
Cei responsabili, Tibi sau Dan Bodeanu au stiut acest lucru. O sală cum este cea de la Chiajna are un program. Nu inteleg de ce nu au anunțat din timp că renunță la turneu. Poate făcea altcineva in preajma celor 300 km. Ati repetat aceiasi ignoranță de anul trecut. Nu mai puneți Chiajna in calendar dacă nu vă interesează.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:19.Procesare...X
Comentariu