Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Imi pare bine ca ultima retragere e vineri la ora 21, si nu joi!
E mai bine asa....de ex. eu sunt cam racit, dar pana maine seara pot spune daca sunt in stare sa vin sau nu....azi era cam hazardat !
Sper sa fie asa si la alte concursuri!
Imi pare bine ca ultima retragere e vineri la ora 21, si nu joi!
E mai bine asa....de ex. eu sunt cam racit, dar pana maine seara pot spune daca sunt in stare sa vin sau nu....azi era cam hazardat !
Sper sa fie asa si la alte concursuri!
Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau dar eu sper sa nu "fie asa si la ate concursuri". Unii dintre noi strabatem distante mari ca sa participam si nu putem sa luam o decizie in ultima noapte (mai ales daca se intampla sa fim programati dimineata.)
Pentru ca raul sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic.
Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau dar eu sper sa nu "fie asa si la ate concursuri". Unii dintre noi strabatem distante mari ca sa participam si nu putem sa luam o decizie in ultima noapte (mai ales daca se intampla sa fim programati dimineata.)
Da, ai si tu dreptate. Dar gandeste-te ca e posibil sa fii si tu intr-o asemenea situatie si nu cred ca ti-ar cadea bine!
Ceea ce vroiam eu sa zic, de fapt, era sa existe posibilitatea ca cineva sa se retraga in ziua de dinainte, deoarece stim cu totii ca pot aparea evenimente neprevazute....si nu ar fi corecta depunctarea!
Ar trebui depunctati cei care isi fac un obicei din a se retrage, cei care nu se prezinta la sala fara a anunta in prealabil ....e complicat!
Oricum, nu rezolvam noi situatia asta acum si aici....consider inchis subiectul, nu vreau sa ma cert cu nimeni!
Comentariu