Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

lemn/paletă penhold

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS lemn/paletă penhold

Bună ziua,

Sunt oarecum novice în acest sport, dar de pe la 15 ani, când am început să joc cu prietenii din copilărie, am jucat doar chinezește.

De câteva luni joc serios, și pe masa de la lucru dar și în timpul liber, iar paleta mea actuală - Joola Carbon Pro nu prea mai face față "pretențiilor" mele.

Cum opțiunile de pe piață sunt destul de limitate și cu un preț destul de prohibitiv pentru un novice/intermediar, ar putea cineva să pună în legătură cu un vânzător de lemn sa paletă penhold second-hand?

Va mulțumesc

Ia legatura cu Levi si iti face el un lemn in functie de preferinte la pret bun.

Comentariu

L-am sunat azi, a zis ca imi face si sa-i dau detaliile prin SMS. Le-am dat, acum astept sa dea un semn.

Mersi!

Comentariu

Nu stiu cât de important este mânerul pentru priză toc... Eu cred ca la fel de bine poți ține o paletă cu mâner normal ca și pe una cu priză toc...spun asta pentru că și eu am incercat diverse variante, și de prize, și de palete...e mai important ce compoziție ai pentru lemn decât ce fel de mâner folosești...poți folosi foarte bine priza toc pe mâner normal...nu mânerul este cel mai important...
        Axeaza-te pe review-urile lemnelor, și în funcție de stilul tău de joc vezi ce ți se potrivește, apoi comanda-ți lemnul.
        Trebuie să ții cont că la priza toc unghiul de atac pe forehand este mai deschis decât la priza shakehahand...restul e can-can...adică mult antrenament.

Trimis de pe al meu SM-T585 folosind Tapatalk
        Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
        Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
        Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX

Comentariu

Eu joc de vreo 45 de ani cu priza toc si iti dau dreptate la ceea ce-ai scris mai sus,mai putin cu unghiul de atac,in functie de stil ,il adaptezi la conditiile de joc si bineanteles de cum joaca si adversarul.Dar cel mai important lucru este ca poti revinde lemnul respectiv in cazul ca are un maner normal,pe cand un lemn cu maner tipic prizei toc,este foarte greu de vandut,noi care jucam cu astfel de priza suntem putini pe tara,cred ca sub 10 persoane.
          Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
          Rubber: TENERGY 05 2,1mm.

Comentariu

Postat în original de PRIZA TOK Vezi post
            Eu joc de vreo 45 de ani cu priza toc si iti dau dreptate la ceea ce-ai scris mai sus,mai putin cu unghiul de atac,in functie de stil ,il adaptezi la conditiile de joc si bineanteles de cum joaca si adversarul.Dar cel mai important lucru este ca poti revinde lemnul respectiv in cazul ca are un maner normal,pe cand un lemn cu maner tipic prizei toc,este foarte greu de vandut,noi care jucam cu astfel de priza suntem putini pe tara,cred ca sub 10 persoane.
            Sa traiti.

Eu vreau sa incerc si un lemn cu maner scurt fiindca joc cu ambele fete (reverse penhold backhand) si deseori se intampla sa-mi dau cu manerul in diverse zone ale corpului cand fac trecerea pe rever sau de pe rever pe forehand.

Comentariu

Procesare...
            X