Cumpar urmatoarele fete[/B][/FONT]: Tenergy 05 fx 2.1mm , Tenergy 05 2.1mm . Nu imi permit momentan sa cumpar unele noi pentru ca joc doar de pasiune. As dori ca fetele sa fie cat mai aproape de noi si cu un pret adecvat. Precizez ca le voi folosi pe un Timo Boll ALC
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
CUMPAR Tenergy 05/05fx
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
As vinde si eu tenergy-urile mele actuale cu care joc, desi sunt in stare ff buna si inca mai merg multa vreme dar as fi tentat sa incerc noile fete o5 hard. Daca esti interesat pot face cateva imagini la paleta mea, am una neagra 05 FX , cea rosie este 05, ambele 2.1
Comentariu
Sunt si eu curios .. care e diferenta intre 05 si 05 hard sau 05 fx si care e diferenta intre 1.9mm si 2.1mm sper sa fiu lamurit subiectivIubesc sportul mai mult decat orice si cei care vor sa afle povestile mele .. vizitati: http://alexone.ro
Forehand: DHS Hurricane Neo Blue Sponge - Backhand: DHS Hurricane Neo Orange Sponge
Comentariu
Am eu 05 hard aproape noi,cer 300 pe ele desi am dat pe ele mult mai mult,am si 05+05fx in stare f buna,pret 150.Ms
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comentariu
Salut! 0763160009, discutam pe whatapp mai multe
- - - Actualizat - - -
Ma interesează mai mult control. Nu ma pricep foarte bine dar din ce am citit, 05 hard e mai dura. Am jucat cu R42 și nu ma ?mpac deloc. Per ansamblu, rămân la 05fx sau combinat cu 05. Oricum discutam pe whatapp-0763160009
- - - Actualizat - - -
Am deținut fetele următoare de noi: 05fx care e mai de control și 05 normal care e mai de atac, din punctul meu de vedere. Diferența de burete nu stiu sa o explic dar din ce am văzut pe net un burete mai gros ajuta la control. Am jucat cu fete noi Andro R42 ultramax care sunt destul de rapide, ca și 05hard și pot spune ca nu ma ?mpac deloc cu acest gen de fete
Comentariu
Postat în original de andreitiron Vezi postCe recomanzi?Ultima editare de eres01; 08.ian.2019, 08:25.FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:34.Procesare...X
Comentariu