Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Just in time, Lori, si acum imi dau seama ca de fapt te inscrisesei deja cam prin 11.01.2018, cand ai ramas credca al 5-lea pe lista de asteptare de atunci...
Vorba ta, la pingpong E/O ai prins lista, mai fiind vreo 5 locuri libere. La A/I deja suntem aproape sau cu putin pe plus, dar luni-marti deja voi da niste telefoane ca sa verificam daca nu s-o fi gresit vreunde la inscrierile mai numeroase.
O seara buna si spor la antrenamente, respectiv succes la infruntarile de maine de la Targoviște, Botoșani si Brașov.
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Florine, ziceam seara buna pt. ca imediat intru cu taica-meu la antrenamentul de vineri de la Baraolt al lui Petho, Bartha et co, si pana pe la orele 21 efectiv n-am cum sa actualizez...
Ocsi, voi ar trebui sa fiti pe lista, o sa verific, dar ar fi trebuit sa va inscriu pe forum impreuna cu Rares Cuesdean.
Merci fain ca va ganditi si la mine.
Sambata voi fi pe banca de rezerve si voi juca (ca si inca 2-3 colegi de acasa) numai daca nu vor fi complete grupele de open.
Comentariu