Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

aparare cu galaxy mc-1?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• aparare cu galaxy mc-1?

sal
    ca viteza galaxy mc-1 in ce categorie se incadreaza?
    merge folosit si pt aparare? dak nu c alte lemne imi recomandati pt aparare moderna(as vrea k viteza sa fie cat d cat apropiata d setup-ul actual)
    Nittaku Violin
    FH 729 god favored sst
    BH tibhar sinus sound

Re: aparare

Galaxy MC1 este un lemn care se incadreaza in clasa OFF- sau chiar OFF. Este usor elastic si are un simt de "all wood", pana cand lovesti tare. Pt mine el a avut un control excelent dar pt aparare moderna cred ca ar fi mai bine sa te orientezi catre lemne de la 729, care vad ca sa specializat in lemne cu doua viteze, adica o fata cu carbon si una fara, sau doua feluri de carbon, unul hard si unul soft.
    Lemn- Bty Viscaria
    FH - TENERGY 05
    BH - TENERGY 80

Comentariu

am gasit friendship 729 2 Speed Carbon dar pare cam rapida fh off+ si bh off pt defence
      la hallmark am vazut aurora si combination...sau c alte lemne combinate mai imi puteti recomanda?
      Nittaku Violin
      FH 729 god favored sst
      BH tibhar sinus sound

Comentariu

Mai este si 729 Hao Shuai si mai sunt si altele cu "doua viteze" la ei. Ratingul lor de OFF+ este f generos. De multe ori un OFF+ de abea se ridica la ceea ce stim noi ca ar trebui sa fie un OFF-. Aurora este cu balsa groasa si este cam fragil. Depinde si de jocul dvs.Daca stati f aproape de masa tot timpul, este mai indicat un lemn cu balsa, daca nu, e mai bun unul fara, sau cu putina balsa.
        Lemn- Bty Viscaria
        FH - TENERGY 05
        BH - TENERGY 80

Comentariu

Re: aparare cu galaxy mc-1?

Vedeti daca mai are Valigti de pe forum lemnul acesta: http://s221.photobucket.com/albums/dd22 ... ure143.jpg
          Lemn- Bty Viscaria
          FH - TENERGY 05
          BH - TENERGY 80

Comentariu

Ala nu , dar am altul identic , si mai am unul cu 2 viteze de la Hallmark , Aurora .
            Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
            Fete de palete tenis de masa
            TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

Comentariu

Flytec CBC4 sau CBC3 (Carbon Balsa Combi) sunt apreciate de francezi, iar pretul este rezonabil.
              Vezi la magazinul Friendship Paris : http://theo384.free.fr/listeprix0809.pdf

Comentariu

Procesare...
              X