Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Nu cred dar sper sa mă înșel open cu elite la comun? E turneu A sau B! Sper sa nu fie deplasata întrebarea dar cei de la open cum își ridică media!!!!!
4.1.1. Divizionarii legitimați într-o divizie superioară diviziei B (Divizia A și SuperLigă) pot participa în circuitul AmaTur la turneele A și A+ numai la categoria Elite. Divizionarii legitimați în Div. A sau SLG nu pot participa la turneele A la care se joacă amestecat E/O.
Nu cred dar sper sa mă înșel open cu elite la comun? E turneu A sau B! Sper sa nu fie deplasata întrebarea dar cei de la open cum își ridică media!!!!!
Trimis de pe al meu PRA-LX1 folosind Tapatalk
5.3.2 Organizarea turneelor tip A și A+ regional
Se organizează în săli cu minim 12 mese, pentru un număr de minim 72 participanți.
Numărul maxim de participanți trebuie corelat cu numărul de mese, fără a depăși 7 jucători la o masă sau, în cazuri extreme, se poate desfășura cu trei grupe de 6 la două mese; la alegerea modului de joc trebuie să se țină cont de timpul maxim disponibil și de capacitatea sălii, pentru a evita prelungirea la ore t?rzii a turneelor, sau așteptarea nejustificată între partide.
Turneele A se desfășoară pe două, trei sau patru categorii, după cum urmează:
a. Elite/Open și Avansați/începători;
b. Elite, Open și Avansați/începători;
c. Elite/Open, Avansați și începători;
d. Elite, Open, Avansați și începători.
?n situația unui număr mai mic de 6 jucători înscriși la categoria Elite, aceasta se poate amesteca cu categoria Open, fără Divizionarii legitimați în Div. A și SLG.
Varianta aleasa de noi este c.!
Multumim pentru intelegere!
Comentariu