Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Conu Cătălin chiar nu vrei sa m-ai joci cu băieți de la open
Hehe...Nu vreau sa-mi aud vorbe ca am venit dupa cupe,chiar daca foarte probabil n as castiga vreo una,dar as lua locul in superioare/eliminatorii unor openisti get beget,nu de circumstanta,cum as fi eu..
Boariu T. Danut , Suciu Andrei si Cucu Poenariu Claudius la începători. La 01.02.2019 MP lui Boariu va fi sub 10, dupa turneul de la Odorheiu Secuiesc cel putin asa cred. Daca ne încadrăm toți trei la începători am dori sa ne înscriem. Daca se poate deci toti 3 venim daca nu venim..... mulțumim oricum ...data viitoare. Rog un răspuns de la organizatori. Stima
Postat în original de BOARIU TIMOFTE DANUTVezi post
Boariu T. Danut , Suciu Andrei si Cucu Poenariu Claudius la începători. La 01.02.2019 MP lui Boariu va fi sub 10, dupa turneul de la Odorheiu Secuiesc cel putin asa cred. Daca ne încadrăm toți trei la începători am dori sa ne înscriem. Daca se poate deci toti 3 venim daca nu venim..... mulțumim oricum ...data viitoare. Rog un răspuns de la organizatori. Stima
O sa tinem cont de momentul inscrierii si vom face transferurile necesare la actualizarea clasamentului!
Comentariu