Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Regretăm situația neplăcută cu care vă confruntați în preziua Turneului B "TTA" București, dar dorim să vă supunem atenției paragraful din Regulamentul AmaTur 2019 care specifică că turneele B se organizează pentru:
Postat în original de Regulament AmaTur 2019
- o categorie (E/O/A/Î amestecat), două categorii (varianta 1: E/O și A/Î, varianta 2: E și O/A/Î, varianta 3: E/O/A și ?), trei categorii (varianta 1: E/O, A și ?, varianta 2: E, O/A și ?, varianta 3: E, O și A/Î), sau patru categorii (?, A, O și E);
adică nediscriminatoriu, pentru orice jucător, indiferent de categorie.
Pentru a respecta Regulamentul vă rugăm să aveți în vedere următoarele variante:
- organizați turneul pe 4 categorii duminică, așa cum a fost anunțat, cu ajustarea numărului de locuri funcție de numărul de mese disponibile;
- comasați cele 4 categorii în două: E/O și A/Î, sau în trei, asfel încât la turneu să aibă acces toate categoriile de jucători.
Regretăm situația neplăcută cu care vă confruntați în preziua Turneului B "TTA" București, dar dorim să vă supunem atenției paragraful din Regulamentul AmaTur 2019 care specifică că turneele B se organizează pentru:
Pentru a respecta Regulamentul vă rugăm să aveți în vedere următoarele variante:
- organizați turneul pe 4 categorii duminică, așa cum a fost anunțat, cu ajustarea numărului de locuri funcție de numărul de mese disponibile;
- comasați cele 4 categorii în două: E/O și A/Î, sau în trei, asfel încât la turneu să aibă acces toate categoriile de jucători.
Vă mulțumim pentru înțelegere!
Și cum a fost anunțat turneul? Pe 2 categorii? Ce vina am eu ca are Sema parc probleme? Când voi vrea eu sa fac concurs pe 2 categorii, atunci va rog sa reveniți cu regulamentul.
Trimis de pe al meu X4_Soul_Xtreme folosind Tapatalk
Și cum a fost anunțat turneul? Pe 2 categorii? Ce vina am eu ca are Sema parc probleme? Când voi vrea eu sa fac concurs pe 2 categorii, atunci va rog sa reveniți cu regulamentul.
Trimis de pe al meu X4_Soul_Xtreme folosind Tapatalk
Vă mulțumim pentru înțelegere!
Din punctul meu de vedere ar fi tot 2 variante de rezolvare a acestei situatii neprevazute si nescrise in Regulamentul Amatur (Avarie grava - pana de curent):
1. Reprogramarea Turneului de Incepatori/Avansati din ziua de maine intr.o zi care convine in cursul acestei luni cu acordul Comitetului Director. sau
2. Desfasurarea Turneului in ziua a doua (duminica 10 februarie) pe 2 categorii, adica cum a.ti spus si voi mai sus I/A si O/E (unii dimineata, ceilalti dupa amiaza) cu grupe inferioare si dupa direct eliminatorii folosind la maxim capacitatea salii TTA adica 24 de mese
Comentariu