Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
DATORITA NUMARULUI MARE DE JUCATORI INSCRISI, SE MODIFICA DATELE TURNEULUI DUPA CUM URMEAZA:
AVANSATI ORA INCEPERE: 09:30. NUMAR MAXIM DE JUCATORI: 30.
- 6 grupe inferioare x 5 jucatori, se califica primele 3 locuri in grupele superioare.
- 6 grupe superioare x 3 jucatori, se califica primele 2 locuri in eliminatorii.
OPEN ORA INCEPERE: 14:00. NUMAR MAXIM DE JUCATORI: 20.
- 4 grupe inferioare x 5 jucatori, se califica primele 3 locuri in grupele superioare.
- 4 grupe superioare x 3 jucatori, se califica primele 2 locuri in eliminatorii.
Dupa cum ai observat, pentru 24 de ore nici macar nu a existat sectiunea amatori la inscrieri
Oricum nu mai sint locuri nici la amatori, nici la open. Si, daca in calitate de organizator esti fair play, urmeaza perioada aia nasoala in care trebuie sa-i explici vreunui amic din circuit ca deocamndata nu mai ai loc si pentru el, si trebuie sa-l pui pe lista de asteptare.
Se retrage Neamț Doru din Arad. Imi pare rău Bogy, dar se pare ca nu mi se arată din nou. Am reușit să mă procopsesc cu o pneumonie bilaterală cu intravenoase cu gentamicină și ampicilină așa că din nou trebuie să zic pas. Macar fac loc la cineva de pe lista de așteptare.
Se retrage Neamț Doru din Arad. Imi pare rău Bogy, dar se pare ca nu mi se arată din nou. Am reușit să mă procopsesc cu o pneumonie bilaterală cu intravenoase cu gentamicină și ampicilină așa că din nou trebuie să zic pas. Macar fac loc la cineva de pe lista de așteptare.
Nu-i nici un bai Dorule. Fara plamini sanatosi nu poti sa joci. Asa ca fa-te bine. Oricum poti sa vi in fiecare duminica la mine la sala.Organizez de un an un turneu cu baietii din zona.
Multa sanatate.
Comentariu