Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Lista de 96 de jucatori la Open mi se pare cea mai buna,se califica 4 din 6 -raman 64 jucatori,adica o treime din ei se duc acasa,mai raman doua treimi care joaca superioarele,raman numai 32 jucatori,apoi incep eliminatoriile fara ca unii favoriti sa astepte un tur(ca sa nu se raceasca),castigi un meci,esti in primii 16,doua,in primii opt,trei-esti pe podium,patru-esti in finala.Eu,oare unde o sa ma aflu in aceasta ecuatie?
Lista de 96 de jucatori la Open mi se pare cea mai buna,se califica 4 din 6 -raman 64 jucatori,adica o treime din ei se duc acasa,mai raman doua treimi care joaca superioarele,raman numai 32 jucatori,apoi incep eliminatoriile fara ca unii favoriti sa astepte un tur(ca sa nu se raceasca),castigi un meci,esti in primii 16,doua,in primii opt,trei-esti pe podium,patru-esti in finala.Eu,oare unde o sa ma aflu in aceasta ecuatie?
Vreau sa urez tuturor participantilor la acest turneu cele mai bune rezultate,nu uitati un singur lucru: nimeni nu este batut dinainte,nu va lasati descurajati de faptul ca adversarul dumneavoastra este mai bine cotat in clasament,zilele trecute am jucat un meci cu un domn care era in clasament in primii 10 in clasamentul Amatur si am pierdut la limita (3-2 la seturi si 11-9 in ultimul set),eu care ma aflu pe locul 300 si ceva (puteti verifica daca doriti).
Buna seara, cu parere de rau ma retrag. Succes tuturor !
Se transfera la open Corbu Darius caruia ii multumesc ca a ales sa cedeze locul sau unui jucator elitist.
Intra in lista principala la Elite-Wischegg Robert-Galați.
*Ii rugam pe cei din listele de Open si Elite care cred ca nu pot sa ajunga sa nu astepte termenul limita al retragerilor si sa si anunte retragerea,pe lista de asteptare de la Elite mai sunt 3 jucatori care ar vrea sa stie macar pana dupa amiaza daca vor putea sau nu sa participe la acest turneu.
Multumesc!
FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
BH:Stiga Energy Absorber
: nimeni nu este batut dinainte,nu va lasati descurajati de faptul ca adversarul dumneavoastra este mai bine cotat in clasament,zilele trecute am jucat un meci cu un domn care era in clasament in primii 10 in clasamentul Amatur si am pierdut la limita (3-2 la seturi si 11-9 in ultimul set),eu care ma aflu pe locul 300 si ceva (puteti verifica daca doriti).
Nu conteaza locul din clasament, de ex. cel de pe locul 1742 ne 'cafteste' pe toti de la cap la coada fara prea mari probleme![emoji6]
Vreau sa urez tuturor participantilor la acest turneu cele mai bune rezultate,nu uitati un singur lucru: nimeni nu este batut dinainte,nu va lasati descurajati de faptul ca adversarul dumneavoastra este mai bine cotat in clasament,zilele trecute am jucat un meci cu un domn care era in clasament in primii 10 in clasamentul Amatur si am pierdut la limita (3-2 la seturi si 11-9 in ultimul set),eu care ma aflu pe locul 300 si ceva (puteti verifica daca doriti).
Vreau si eu sa urez tuturor participantilor la acest turneu cele mai bune rezultate, nu uitati un singur lucru: zilele trecute am jucat un meci cu un domn care era in clasament in primii 10 in clasamentul Amatur si am pierdut 3-0.. dupa care am plecat acasa, sa ma culc..
zilele trecute am jucat un meci cu un domn care era in clasament in primii 10 in clasamentul Amatur si am pierdut 3-0.. dupa care am plecat acasa, sa ma culc..
Eu si dupa ce castig si dupa ce pierd, plec la bere! [emoji3]
Comentariu