A incercat-o cineva? Cateva pareri ...
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Tibhar Nimbus Sound
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Tibhar Nimbus Sound
Blade: Timo Boll Spirit
FH: Bryce FX, Red 2.1
BH: Bryce FX, Black 2.1
Glue: Tibhar Rapid CleanTaguri: Nimic
Re: Tibhar Nimbus Sound
Am avut dar am abandonat-o pt. ca avea buretele prea moale. Asta schimba traiectoria in rau atunci cand dai topspin in forta.
De la "Nimbus Soft" in sus, sunt bune.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Postat în original de VISCOAm avut dar am abandonat-o pt. ca avea buretele prea moale. Asta schimba traiectoria in rau atunci cand dai topspin in forta.
De la "Nimbus Soft" in sus, sunt bune.Blade: Timo Boll Spirit
FH: Bryce FX, Red 2.1
BH: Bryce FX, Black 2.1
Glue: Tibhar Rapid Clean
Comentariu
A-ti inteles corect. Mai ramane sa alegeti pe cea care vi se potriveste cel mai bine.
Mie de exemplu, datorita nivelului meu nu f ridicat, mi se potrivesc mai mult fetele moi, pe la 33-35 grade duritatea buretelui. VIP este pt Samsonov, nu pt. mine.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Samsonov a renuntat la Nimbus Vip si joaca acum cu o fata asemanatoare cu cu Tenergy 05 din ce am auzit si anume Tibhar Niammor.Schlager Carbon
Acuda S1
Acuda S1
Comentariu
am jucat si eu cu nimbus sound
la jocul usor cu capace, incepere atac prin spin, spin de langa masa, mingi impinse din spin si pocnite din spin se preteaza bine dar daca intri in raliu cu ea in pocnite sau in spin moare, nu mai ai putere in fata iar toata lovitura se cam duce in lemn
Comentariu
Postat în original de jordacham jucat si eu cu nimbus sound
la jocul usor cu capace, incepere atac prin spin, spin de langa masa, mingi impinse din spin si pocnite din spin se preteaza bine dar daca intri in raliu cu ea in pocnite sau in spin moare, nu mai ai putere in fata iar toata lovitura se cam duce in lemnBlade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:37.Procesare...X
Comentariu