Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
paleta noua
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Fata xiom pro si mai cum ce grosime are? Intreb in cazul in care va hotarati sa le vindeti si pe bucati. MultumescNittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Lemnul este ofensiv (viteza ceva mai mica decat Xiom Strato), spin OK, foarte bun pe topspin si loop, throw angle mediu spre inalt. Fata cu Arylate cu mai putin control decat cea cu zephilium, nu admite erori. Nu am testat-o decat cu fetele din anunt, probabil raspunde diferit cu alte fete.Xiom Ice Cream AZX, Fh si Bh: XIOM omega VII Pro si Europe
Yinhe Galaxy V-14 PRO , Fh si Bh: DHS Gold Arc 8;
DHS Hurricane 301, Fh si Bh: DHS Gold Arc 8.
Comentariu
Spuneti-mi exact ce va intereseaza in afara de ceea ce am scris in anunt si de datele tehnice ale lemnului si fetelor va rog.Xiom Ice Cream AZX, Fh si Bh: XIOM omega VII Pro si Europe
Comentariu
Vrei un schimb cu o paleta Marco Freitas ST care are pe forehand Xiom Omega 7 pro și pe backhand Xiom Omega 7 Asia
Fetele sunt cumpărate de la dl. Gelu în 15 Oct 2018. Este paleta cu care joc.
Trimis de pe al meu EML-L29 folosind Tapatalk
Comentariu
Sincer, vreau un lemn xiom ice cream azxi, dar poate ne intalnim la turnee, la Topoloveni sau Targoviște si testam paletele, poate facem schimbul.Xiom Ice Cream AZX, Fh si Bh: XIOM omega VII Pro si Europe
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:46.Procesare...X
Comentariu