As vrea sa supun dezbaterii o idee de-a mea mai veche despre un fel de tabara pentru pensionari din astia ca noi in perioada verii la mare. As zice ca 2 saptamani s-ar putea realiza ceva de genul asta in Costanta sau undeva intr-o statiune care sa aibe spatiu cu mese unde se pot face 2 antrenamente zilnice (cu un antrenor bun),de cate 2-3 ore care la sfarsit sa se termine cu un concurs. Daca cineva are idee cum am putea realiza o chestie de genu asta ar fi foarte bine. Am putea lua si nevestele cu noi (care avem) si in timp ce ele se bronzeaza noi dam in minge cat ne tine picioarele...........
Deci cautam spatiu la mare, eventual un hotel care sa aibe facilitati de genul asta sau un club in Constanța si un antrenor care sa fie disponibil si bineinteles cat mai multi doritori de a progresa in joc.
Eventual concursul il putem include in circuitul AMATouR.
Deci cautam spatiu la mare, eventual un hotel care sa aibe facilitati de genul asta sau un club in Constanța si un antrenor care sa fie disponibil si bineinteles cat mai multi doritori de a progresa in joc.
Eventual concursul il putem include in circuitul AMATouR.
Comentariu