Se retrage Cristache George
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa Top Arena", Topoloveni - 23/24.02.2019
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
Se retrage de la avansati, Stangaciu Alexandru, Targoviște
Trimis de pe al meu SM-J330F folosind Tapatalk
Comentariu
Din pacate sunt nevoit sa ma retrag ....
Alin Hutanu - Brașov - Elite
Sa aveti un concurs reusit !!!Blade - Butterfly Zhang Jike Super ZLC
FH - Butterfly Tenergy 05 FX
BH - Butterfly Tenergy 05 FX
Comentariu
senior- 29.iun.2013
- 656
- București
- 1024
Likes given: 125Likes received: 159
Se reînscrie Dospinescu George din București la Open.
Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
Comentariu
organizator local- 29.ian.2009
- 321
- Mangalia
- 57
Likes given: 0Likes received: 1
Se retrag urmatorii:
Stoica Emanuel
Balbarau Razvan
Varlan Izabela
Tanase Alisa
Serban Rares
Maxim Dorin
Diaconu Bianca.
Comentariu
Din cauza problemelor apărute la serviciu, sunt nevoit să mă retrag. Va doresc un turneu reușit, cum au fost toate turneele de la Topoloveni. Migea Cornel.
Comentariu
Se retrag de la avansați și se înscriu la începători (dacă se poate și nu deranjează): Dumitru Florin,Anca Manuel,Rădoi Marius din Balș, și Iosim Dumitru din Slatina. Mulțumesc
Comentariu
Dan Kondort, Sibiu, sunt pe lista de așteptare la începători și va rog să mă treceți la avansați daca este posibil. Multumesc!
Comentariu
Se retrage de la Open, Popescu George din București.blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8125
- Brașov
Likes given: 1608Likes received: 3037
La Brașov ninge viscolit, daca o ține tot asa până dimineata nu avem nicio sansa să ajungem la turneu. Am vazut ca sunt locuri, asa că pentru a evita cate o nemotivata ne retragem, iar dimineata la ora 5 vedem si ne înscriem la plecare.
Retragere
Vladoiu Gelu..open
Anita Dorel...open
Macovei Liviu..elite
Comentariu
Echipa AmaTur- 10.ian.2019
- 420
- Romania
- 18
Likes given: 86Likes received: 991
Postat în original de romeobucsan Vezi postBucsan Romeo din Pitești,la Avansati sau la Open,nu stiu ce spune Regulamentul.Postat în original de Sorin Botirca Vezi postV-am trecut la Avansati. In clasament nu mai figurati cu nimic. Acum depinde si unde doriti sa jucati si mai ales cand? Duminica la Avansati sau sambata la Open?
Comentariu
"Cupa Top Arena", Topoloveni - 23/24.02.2019
Comșa Dan, Barac Marius, Bărbulescu Dan - Sibiu și Timaru Ilie - Ocna Sibiului se retrag de la turneu din cauza condițiilor meteo nefavorabile. M?ine dimineață o să ne reînscriem dacă se va putea circula pe Valea Oltului.
Sent from my iPhone using Tapatalkblade : tbs st / fh : joola rhyzm 48 2.0 / bh : bty brycespeed fx
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:32.Procesare...X
Comentariu