La turneul de la Lazarea, adversarul meu serveste in mod repetat din mana. Il rog sa serveasca corect dar continua in acelasi mod. Solicit arbitraj. Gelu Vladoiu se ofera sa arbitreze, dar si in prezenta arbitrului, adversarul serveste la fel. Arbitrul ii atrage atentia, dar el nu recunoaste nici in ruptul capului ca ar gresi cu ceva. Pana la urma, apeleaza la alta metoda de a-si enerva adversarul: la scorul de 11-10 pentru mine, el sustine ca e 11-10 pentru el, incercand sa fure 2 puncte. In acel moment si-a atins scopul, a reusit sa ma scoata din minti si l-am apostrofat facandu-l nesimtit. N-a fost de acord ca e nesimtit si a sarit la bataie. Am avut noroc cu Gelu, care a intervenit si a reusit sa ne potoleasca. Dar dupa asta Gelu a plecat si a venit Paly, care, ca sa aplaneze conflictul, a spus ca in Amatur, fiecare are dreptul sa serveasca cum vrea. Pentru a nu-l pune in pozitie proasta, am inghitit decizia lui, desi nu cred ca a fost cea corecta. In mod normal, trebuia sa ne asigure arbitrajul pana la terminarea meciului.
Regulamentul circuitului Amatur pe 2019, stipuleaza ca jocurile din circuitul Amatur se desfasoara respectand regulile jocului de tenis aprobate de ITTF si FRTM, care spun clar ca srviciul corect este daca inaltimea mingii fata de palma, este > 16 cm.
Este oare atat de greu sa respectam regulile pe care noi ni le-am impus ?
Rog conducerea Amatur sa ia masuri pentru viitor, sa se respecte toate regulile impuse de regulament, pentru a nu se mai crea premizele unor astfel de conflicte, care nu fac placere nimanui.
Regulamentul circuitului Amatur pe 2019, stipuleaza ca jocurile din circuitul Amatur se desfasoara respectand regulile jocului de tenis aprobate de ITTF si FRTM, care spun clar ca srviciul corect este daca inaltimea mingii fata de palma, este > 16 cm.
Este oare atat de greu sa respectam regulile pe care noi ni le-am impus ?
Rog conducerea Amatur sa ia masuri pentru viitor, sa se respecte toate regulile impuse de regulament, pentru a nu se mai crea premizele unor astfel de conflicte, care nu fac placere nimanui.
Comentariu