Vand setup format din zhang jike super zlc plus tenergy 05 negru (fața a fost taiata pe lemn) plus tenergy 64(lipita ulterior).
Lemnul nu este cumparat de nou de mine, dar eu am dat doar cateva mingi cu el. Cred ca are aproximativ un an de zile.Din poze se vede acea lovitura in margine, nu este deloc adanca, si nu influenteaza jocul. Cutia nu o am.
Fețele sunt intr-o stare foarte buna, se poate vedea in poze.
Greutate lemnului nu o stiu, deoarece nu am dat fețele jos.
O vand deoarece nu ma pot obisnui cu priza pe maner, prefer un maner mai plat la deget.
Accept schimb cu timo ball alc in special, si diferenta.
Pentru mai multe detalii si poze mai clare imi puteti scrie pe whatsupp la 0757716336.
O trimit in tara doar cu plata in cont. Prefer sa ma intalnesc cu cumparatorul in București.
Lemnul nu este cumparat de nou de mine, dar eu am dat doar cateva mingi cu el. Cred ca are aproximativ un an de zile.Din poze se vede acea lovitura in margine, nu este deloc adanca, si nu influenteaza jocul. Cutia nu o am.
Fețele sunt intr-o stare foarte buna, se poate vedea in poze.
Greutate lemnului nu o stiu, deoarece nu am dat fețele jos.
O vand deoarece nu ma pot obisnui cu priza pe maner, prefer un maner mai plat la deget.
Accept schimb cu timo ball alc in special, si diferenta.
Pentru mai multe detalii si poze mai clare imi puteti scrie pe whatsupp la 0757716336.
O trimit in tara doar cu plata in cont. Prefer sa ma intalnesc cu cumparatorul in București.
Comentariu