Apian Florin - Bistrița - elite
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Memorialul Eugen Roman", Arad - 30.03.2019
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 29 (0 members and 29 guests)
-
Nu este vorba de nici o cearta.......ci este vorba doar de o opinie.....care sper sa fie si constructiva si sa imbunatatim sistemul la turneele A+Imi cer scuze daca am deranjat ! Spor .....
Comentariu
daca esti pe unul din locurile 2000-5000,nu inseamna ca nu stii chiar deloc tenis,dar poate participi mai rar la turnee din cauze diferite si nu poti acumula puncte
Comentariu
mai am o nelamurire:cum se face ca in Lugoj si Dumbravita unde sunt conditii perfecte,nu se organizeaza mai des turnee,in schimb la Resita si Arad,aproape lunar?
Comentariu
Echipa AmaTur- 10.ian.2019
- 430
- Romania
- 19
Likes given: 86Likes received: 1041
Postat în original de puiu64 Vezi postMai am o nelamurire:cum se face ca in Lugoj si Dumbravita unde sunt conditii perfecte, nu se organizeaza mai des turnee, in schimb la Resita si Arad, aproape lunar?
La Lugoj, din 2015 până în prezent, Ignat Cristian organizează în luna Mai un Turneu A.
?n plus, dacă vi se pare că sunt puține, propuneți Coordonatorului AmaTur din zona dumneavoastră să vă sprijine tehnic să organizați un turneu la Buziaș. E suficient un turneu B pentru început.
Nu trebui să fugim neapărat prin vecini după turnee. Chemați vecinii la dumneavoastră și vă asigurăm că o să aveți suficienți oaspeți. Lumea e dornică de orașe noi, săli noi, organizatori dedicați.
Curaj vă trebuie. Sprijinul AmaTur îl aveți.
Comentariu
buna seara,multumesc pentru post,la Buzias avem o sala super,dar din pacate nu este interes prea mare pentru tenis,din partea conducerii orasului,facem si noi ce putem,printre altele cu cativa jucatori bunicei..sa zic..si cu cativa copii ce adera la acest sport minunat,curaj am avea-ne trebuie doar sprijin,multumesc din nou
Comentariu
Edgar Boata -Arad openFH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1753
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 12Likes received: 54
Kriszta Arpad Lorand din Sanpaul la openLemne: DHS Hurricane Long W968
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: Tibhar MxP 2,0
Comentariu
senior- 07.iun.2013
- 533
- Iași
- 52
Likes given: 491Likes received: 372
Se retrage Nicu Constantin, din Iași, de la Open.
Mult succes organizatorilor si tuturor participantilor!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:49.Procesare...X
Comentariu