Am primit de la Adrian Crisan o paleta Donic Crisan Carbospeed si va pot zice ca e rapida foc! (cel putin fata de ce am avut eu). Inca nu va pot zice multe ca nu am jucat decat cateva ore dar pana acum am vazut ca trebuie sa mai modific ceva in joc sa ma adaptez...........
Ceea ce m-a mirat la lemnul Donic in comparatie cu cel Butterfly este calitatea superioara a stratului exterior al lemnului (la lemnul Butterfly s-au desprins aschii din zona marginii, chestie care mi s-a intamplat si la alte lemne Butterfly). Nu pot trage vreo concluzie din asta si va rog sa nu trageti nici voi, dar eu din cate lemne am avut (peste 20) din categoria celor ieftine, lemnele europene mi s-au parut mai durabile.
Daca cineva se pricepe il rog sa ne dea ceva informatii ca tare sunt curios.
Ceea ce m-a mirat la lemnul Donic in comparatie cu cel Butterfly este calitatea superioara a stratului exterior al lemnului (la lemnul Butterfly s-au desprins aschii din zona marginii, chestie care mi s-a intamplat si la alte lemne Butterfly). Nu pot trage vreo concluzie din asta si va rog sa nu trageti nici voi, dar eu din cate lemne am avut (peste 20) din categoria celor ieftine, lemnele europene mi s-au parut mai durabile.
Daca cineva se pricepe il rog sa ne dea ceva informatii ca tare sunt curios.
Comentariu