Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
raport inainte cu 2 sapt de primul turneu
32 de inscrisi.
localitati cu organizatori B
ORADEA
BISTRITA
CLUJ-NAPOCA
SUCEAVA
SF.GHEORGHE
CURTEA DE ARGES
nu avem inca organizator inscris la București!!!!.......
organizatorii din aceste localitati sunt rugati sa ma contacteze pentru a primi formularele de concurs.
Legat de organizarea de turneu B la Cluj, eu mi-am oferit disponibilitatea, fiind sigur ca si prietenii mei din zona se vor inscrie si vor avea o contributie in acest sens...
Ar fi chiar ciudat sa ma trezesc singur organizator , cind eu nici sala potrivita nu am in care sa ma antrenez !!
Un comitet/echipa de 2-3 persoane care se ocupa de organizare cred ca ar stapini bine toate aspectele.
Dealtfel, propun pe aceasta cale tuturor celor din zona Cluj sa ne intilnim cit de urgent, sa vedem ce se poate face in acest sens : ma refer in special la sala unde s-ar putea organiza turneul...
raport inainte cu 2 sapt de primul turneu
32 de inscrisi.
localitati cu organizatori B
ORADEA
BISTRITA
CLUJ-NAPOCA
SUCEAVA
SF.GHEORGHE
CURTEA DE ARGES
nu avem inca organizator inscris la București!!!!.......
organizatorii din aceste localitati sunt rugati sa ma contacteze pentru a primi formularele de concurs.
trebuie sa mai asteptati ca ma freaca lumea cu tot felul de schimbari de regulament. Le am gata facute dar o sa vi le trimit in momentul in care se termina votul si voi schimba ce trebuie schimbat.
Filo,
Legat de organizarea de turneu B la Cluj, eu mi-am oferit disponibilitatea, fiind sigur ca si prietenii mei din zona se vor inscrie si vor avea o contributie in acest sens...
Ar fi chiar ciudat sa ma trezesc singur organizator , cind eu nici sala potrivita nu am in care sa ma antrenez !!
Un comitet/echipa de 2-3 persoane care se ocupa de organizare cred ca ar stapini bine toate aspectele.
Dealtfel, propun pe aceasta cale tuturor celor din zona Cluj sa ne intilnim cit de urgent, sa vedem ce se poate face in acest sens : ma refer in special la sala unde s-ar putea organiza turneul...
Sa stii ca nici eu nu voi organiza turneele B in sala incare ai fost tu ci intr-o alta sala cu conditii mult mai slabe pentru ca sala aia buna e inchisa deocamdata.
Puteti sa il organizati in orice locatie in care sunt destule mese (2-3) si cred ca se gaseste un loc, numai sa aveti cu cine. In legatura cu organizarea am facut hartiile toate in asa fel incat munca organizatorului sa fie minima si cat mai usoara pe baza experientei mele de la turneul de la oradea, mai ales ca stii ca m-am ocupat singur de toata organizarea.
Da Filo, am apreciat atunci efortul si curajul tau si mai ales reusita.
Totusi, cred ca nu ai jucat foarte linistit, cind aveai atitea pe cap, singur.
Vreau sa spun ca un unic organizator se sacrifica in buna masura ca totul sa mearga struna la toate mesele etc. si nu da probabil maximul pentru el, in concurs.
In plus, in caz de forta majora, un unic organizator cu eventuale probleme (sanatate, familie, job etc.) in ziua de concurs ar fi un dezastru pentru participanti, mai ales daca vin de departe.
Doi-trei oameni care se inteleg bine vad/fac mai multe decit unul singur, plus backup-ul de rigoare, plus ca fiecare joaca pe rind linistit in concurs.
Acum relativ la conditiile de joc si calitatea meselor:
-stiu ca multi amatori care joaca serios si au acces la mese bune la antrenament n-ar fi teribil de bucurosi sa faca un "downgrade" la concurs, pe o masa Reghin/Ella/Active Metro de exemplu. Adica lovitura cu care sunt obisnuiti s-ar putea sa nu le mearga ("masa sare" CU TOTUL altfel), iar prestatia si rezultatele ar avea de suferit ...
Ma tem sa nu pierdem participanti valorosi care pot sa spuna "Nu ma duc in orasul X la concurs, ca acolo se joaca pe mese proaste!"
Deci, vor fi exigente minime in domeniul asta ?
Sau jucam unde/pe ce gasim in conditiile Romaniei actuale ?
La Cluj nu vor fi probleme.Sigur se poate rezolva sa se joace la sala sporturilor in conditii bune.Vorbiti cu Paul ca el cred ca poate rezolva cel mai usor cu sala!!!
La Cluj nu vor fi probleme.Sigur se poate rezolva sa se joace la sala sporturilor in conditii bune.Vorbiti cu Paul ca el cred ca poate rezolva cel mai usor cu sala!!!
Cam pe cand vreti sa-l faceti?
Am aflat ca in Suceava va fi un turneu B mai rapid decat ne asteptam!
la curtea de arges se va face cate un turneu B la sf fiecarei luni, turneu ce coincide cu turneul nostru traditional pe oras pe care il tinem de 9 editii.
primul de anu asta va fi pe 28 ianuarie.
o sa revin cu numele celor care vor sa fie inscrisi pe forum.
filo o intrebare: pot sa inscriu si in data disputarii concursului???
eu am avut probleme mari facand inscrieri in ziua concursului
daca ai timp suficient poti face inscrierea si in ziua concursului
daca poti sa faci inscrierile macar cu o zi inainte cred ca merita efortul
pai stai asa ca la mine nu sunt multi maxim 15.
ma gandeam daca pot sa ii inscriu pe forum dupa ce s-a disputat concursu in caz ca vrea cineva sa se convinga de rezultate.
la curtea de arges se va face cate un turneu B la sf fiecarei luni, turneu ce coincide cu turneul nostru traditional pe oras pe care il tinem de 9 editii.
primul de anu asta va fi pe 28 ianuarie.
o sa revin cu numele celor care vor sa fie inscrisi pe forum.
filo o intrebare: pot sa inscriu si in data disputarii concursului???
Se poate si retroactiv, numai sa le iei datele (ani, tel, etc). Recomandarea mea ar fi sa ii inscrii pe cei care stii ca participa regulat la concursuri, si sunt seriosi.
Raport cu o saptamana inaintea inceperii circuitului:
42 de jucatori inscrisi din care:
3 juniori
4 old-boys
1 feminin
33 seniori
1 avansat (desi Eugen este legitimat nu cred ca trebuie sa-l bagam la avansati) ce ziceti?
obs. pe cei doi jucatori inscrisi de la ADJUD care nu aveau numele complet inca nu sunt inscrisi dar ii astept cu detaliile de rigoare, sunt inscrisi in schimb ZAHARIA CATALIN si VLASE DORIN CIPRIAN.
Comentariu