Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
pai da, eu tocmai de aia am scris acolo ca sunt legitimat de 2 luni in calificari, ca sa nu va imaginati cine stie ce...sunt de fapt la fel de amator ca si voi...poate chiar mai mult...
Angelescu Mihai
15 ani
București
legitimat css 1 pajura(nu sunt jucator superliga sau divizia A )
seniori
0721810429
parteneri dublu:Angelescu Dan, Dona Eugen
BACOTIU CIPRIAN
37 ani
Cluj-Napoca ; participare la orice turneu B in zona (~250 km)
Senior
Amator 100%
Disponibilitate+organizare turneu B
0740665821
sint si eu senior de 38 ani si vreau sa particip la niste concurs amator,ma pricep foarte bine la acest sport.daca vrei sa ne intilnim vino duminica in spate la sala sporturilor de la 2,daca nu iti las un numar de tel.0745369477,sau lasa un mesaj pe hotmail,adresa esteilonista(at)hotmail.com.SALVE.
sint si eu senior de 38 ani si vreau sa particip la niste concurs amator,ma pricep foarte bine la acest sport.daca vrei sa ne intilnim vino duminica in spate la sala sporturilor de la 2,daca nu iti las un numar de tel.0745369477,sau lasa un mesaj pe hotmail,adresa esteilonista(at)hotmail.com.SALVE.
am sa te rog sa-mi dai numele sa te pot inscrie in circuit, varsta sa stiu in ce categorie esti si localitatea in care locuiesti.
Salut,
as dori sa ma inscriu, impreuna cu un prieten, daca nu este prea tarziu!
Asadar:
Bogdan TRIFU-LAURENTIU
35 aproape (03.07.1971)
București si restu' (pe unde se poate)
Fost legitimat ( pana in 1990)
bogdan.trifu(at)k.ro / 0722.309679
Marius POPA
Si prietenul meu:
Marius POPA
38 (06.11.196
București si restu' (pe unde se poate)
Fost legitimat (pana in 1986)
0722.833032
Bogdan TRIFU
inscrierile in circuit trebuie sa contina urmatoarele:
-numele si prenumele
-varsta
-localitatea sa si localitatea in care doreste sa participe la turnee B, daca difera de localitatea de domiciliu
-categoria (junior, senior, feminin, old-boys),
-calitatea (amator, legitimat, fost legitimat)
-disponibilitatea+posibilitatea de a organiza circuite A sau B
-numarul de telefon (pentru cei ce nu doresc ca numarul lor sa fie public ii rog sa mi-l trimita pe messenger)
-partenerii posibili de dublu (maxim 3) (nu este obligatoriu)
jucatorii care isi falsifica datele de inscriere vor fi exclusi din circuit.
Deoarece foaia initiala pe care m-am inscris a fost anulata si nu ma regasesc in tabelul cu inscrieri, ma reinscriu in circuit: Dan Bodeanu, 46 ani, București, Old Boys, amator, pot organiza turnee tip A sau B. Nr telefon: 0745 340 668
Comentariu