Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
inca nu am confirmarea de la servici ca pot lipsi sambatam imi fcausem planul ca o sa merg duminica la concurs, in caz ca reusesc sa fac rocada vin la sala
JOOLA Zelebro FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
inca nu am confirmarea de la servici ca pot lipsi sambatam imi fcausem planul ca o sa merg duminica la concurs, in caz ca reusesc sa fac rocada vin la sala
Vă rog să primiți scuzele noastre pentru lipsa materialelor de premiere la Turneul de la Suceava!
Din păcate, firma de curierat prin care au fost trimise "a făcut-o lată" și a rătăcit coletul destinat zonei dumneavoastră.
Din 6 colete trimise în aceiași zi, 01.04.2019 din Timișoara, cinci au ajuns cu bine după o zi sau două, iar al șaselea este de negăsit.
Am sunat la Suceava, la București, la Timișoara... "profesioniștii" de la Nemo Express ridică din umeri.
Dl. Prof. Cojocaru Adrian a primit diplomele pe mail și le va lista la Suceava. Medaliile le vom trimite ulterior la Suceava, iar câștigătorii le vor primi la următorul turneu organizat în zonă.
Vă dorim o duminică agreabilă în compania tenisului de masă!
La loc comanda!
Am identificat traseul coletului. E în Fălticeni cu speranțe mari să ajungă azi la Suceava. Dl. Profesor Cojocaru Adrian ne va confirma primirea lui în această seară. Sper!
Probleme cu transportul - nevoiți sa se retragă din Borsec, Boariu Timofte Dănuț, Cucu Poenariu Claudius și Suciu Andrei. Mulțumim si un turneu frumos va dorim.
Comentariu