Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
salut baieti
cum fac sa particip si eu la competitii??
nu sunt legitimat dar cred ca stiu tenis
de unde nu ??? nu-mi pare rau sa invat de la unul mai bun ca mine
lucrez la pompieri in ilfov si ma pot lauda cu locul 2 pe judt si locul 3 pe bucuresti in cadrul inspectoratului
inseamna ceva pt mine
cred ca nu sunt chiar slab
ma puteti invata sa ma inscriu si eu la concursuri???
puteti raspunde acum cei care sunteti prin preajma??? multumesc
Salut,
Se pare ca esti tare nerabdator sa joci!
Procedura e simpla.E suficient sa te inscrii pe forum sau telefonic la turneele din circuitul Amatur.
Te prezinti in ziua concursului,platesti o taxa de participare dupa care ai o zi intreaga la dispozitie sa joci intr-un mod organizat cu diversi jucatori din toata tara.
Dupa primul concurs vei figura intr-un clasament national si vei fi inregistrat in baza de date. http://www.amatur.ro
Citeste cu atentie si vei gasi raspuns la majoritatea intrebarilor.
Te asteptam la concursuri
Sintem putini cei care putem sa facem treaba asta , aici in Buc , dar de rusinea Bucureștilor si ptr. Amatour o sa fac eu unul B si unul A ... asa imi doresc , sa vedem cu salile .. ca acum de B ne descurcam dar pentru A trebuie sa avem cel putin 10 mese la dispozitie .
Va tin la curent cu ce putem sa facem si cind .
Din Mangalia se inscriu:
1.Medeleanu Stefan
2.Pascu Mugurel
3.Chiriac Ioan Felician
4.Panaite Ionel
5.Motisan Dragos
6.Barbu Mircea
7.Tifu Sorin
8.Chiurtu Viorel
SALUT DOMNULE VALI.AM INTELES CA SUNTETI CEL MAI POTRIVIT IN ALEGEREA LEMNULUI SI FETELOR UNEI PALETE.AS DORI SA STIU SI EU CE PALETA IMI RECOMANDATI .SUNT UN JUCATOR MEDIU SAU SLAB ,,NU STIU SIGUR AM PARTICIPAT LA 2 TURNEE SI NU AM IESIT DIN GRUPE DAR AM FOST LA LIMITA.AM INTELES CA PALETA CE O FOLOSESC ESTE VECHE SI NU MAI DA RANDAMENT PT STILUL MEU.JOC MAI ,,PE DIRECT,,CUM SE SPUNE,AS DORI UN LEMN USOR ,O FATA RAPIDA PT ATAC IAR PE REVER CEVA DE APARARE DAR SI EFECT. MA INTERESEAZA O PALETA NOUA SAU MAI PUTIN NOUA SI LA CE PRET.VA MULTUMESC .
SALUT DOMNULE VALI.AM INTELES CA SUNTETI CEL MAI POTRIVIT IN ALEGEREA LEMNULUI SI FETELOR UNEI PALETE.AS DORI SA STIU SI EU CE PALETA IMI RECOMANDATI .SUNT UN JUCATOR MEDIU SAU SLAB ,,NU STIU SIGUR AM PARTICIPAT LA 2 TURNEE SI NU AM IESIT DIN GRUPE DAR AM FOST LA LIMITA.AM INTELES CA PALETA CE O FOLOSESC ESTE VECHE SI NU MAI DA RANDAMENT PT STILUL MEU.JOC MAI ,,PE DIRECT,,CUM SE SPUNE,AS DORI UN LEMN USOR ,O FATA RAPIDA PT ATAC IAR PE REVER CEVA DE APARARE DAR SI EFECT. MA INTERESEAZA O PALETA NOUA SAU MAI PUTIN NOUA SI LA CE PRET.VA MULTUMESC .
asta ar fi parerea dumneavoastra despre cele scrise de tycutz?
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
salut baieti .se gaseste cineva sa se antreneze si cu mine????? la buftea nu prea se mai practica acest sport iar la competitiile unde am participat am observat ca sunt in urma cu tenisul. vreau sa ma antrenez cu cineva ,preferabil din bucuresti.eu lucrez 24 cu 72 ore .se gaseste cineva???? tel 0723941508.multumesc
Comentariu