Cu scuzele de rigoare doresc sa anunt Amaturul ca din motive obiective Reghinul nu mai poate organiza turneul final din Decembrie. Rog pe cei care doresc sa organizeze turneul final sa anunte din timp. Cu deosebit respect si cu multumirile de rigoare : Kantor Imre-Zoltan si Rares Leorda.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
ANUNT IMPORTANT !!!
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Re: ANUNT IMPORTANT !!!
Postat în original de negriacred ca e legat de cearta dintre rares si fane sau ma insel?Blade : Neubauer Matador Hybrid Carbon
BH : Neubauer Abs 3 Pro
FH : Xiom Jekyll&Hyde
Comentariu
-
Daca va fi la acelasi nivel cu cel de acum 3 saptamani, eu as fi pentru, fara nici o retinere. Si sunt convins ca va fi la fel... Evident, aici ar trebui sa aflam si opiniile celorlalti jucatori si, nu in ultimul rand, si parerea lui Rares si a celorlalti din Reghin, unde ne-am simtit la fel, foarte bine. De-o fi una, de-o fi alta... sper sa ajung...Iulian Toma
Comentariu
-
Marea este foarte frumoasa si iarna
Totusi din punct de vedere geografic la Reghin este mai usor de ajuns. O locatie din centrul tarii ar permite participarea unui numar mai mare de jucatori.
Pe de alta parte cred ca la turneul final sunt necesare 16 mese, iar locatiile care permit acest lucru sunt limitate. O sala tip Nastase nu ar fi o alegere buna, deoarece spatiul nu este suficient, iar instalatia de incalzire este necorespunzatoare.
Daca nu se mai ofera si altcineva, sunt convins ca Mangalia ar fi o alegere foarte buna.Blade : Donic Waldner Dotec Carbon
FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0
Comentariu
Comentariu