Cu scuzele de rigoare doresc sa anunt Amaturul ca din motive obiective Reghinul nu mai poate organiza turneul final din Decembrie. Rog pe cei care doresc sa organizeze turneul final sa anunte din timp. Cu deosebit respect si cu multumirile de rigoare : Kantor Imre-Zoltan si Rares Leorda.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
ANUNT IMPORTANT !!!
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Re: ANUNT IMPORTANT !!!
cred ca e legat de cearta dintre rares si fane sau ma insel?Blade:Schalager off+
FH:nittaku hammond 2.2mm
BH:nittaku hammond 2.2mm
Coordonator Onorific- 30.aug.2006
- 1103
- București,Reghin
- 38
Likes given: 0Likes received: 24
Postat în original de negriacred ca e legat de cearta dintre rares si fane sau ma insel?
Comentariu
senior- 05.dec.2005
- 415
- Liteni
Likes given: 0Likes received: 6
pacat, m-am simtit extraordinar de bine la turneul de anul acesta si abia asteptam sa revinBLADE: NITTAKU SEPTEAR
FF: XIOM VEGA EUROPE MAX
BH: XIOM VEGA EUROPE MAX
jucam tenis ... si asta ne ocupa tot timpul
Comentariu
maestru- 21.mai.2007
- 1877
- Plymouth UK
- 52
Likes given: 113Likes received: 45
Pacat...o sa fie destul de greu ca cineva sa se ofere sa "inlocuiasca"Reghinul,eu cred ca inca mai e vreme,si timpul le va rezolva in asa fel,incat sa ne vedem la Reghin !
Comentariu
Am si eu o intrebare: cine este acel domn care sta cu atata nonsalanta cu posteriorul pe masa de tenis?Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
Coordonator Onorific- 08.mai.2007
- 1728
- Constanța, Romania, Romania
- 60
Likes given: 336Likes received: 304
Sunt acela care, la cererea organizatorilor, am arbitrat acel meci.Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
Comentariu
Si nu v-au dat domne' un scaun?Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
organizator local- 29.ian.2009
- 321
- Mangalia
- 57
Likes given: 0Likes received: 1
Am putea sa-l organizam la Mangalia!Doar daca obtinem acceptul celor din AMATuR!!!!
Comentariu
Daca va fi la acelasi nivel cu cel de acum 3 saptamani, eu as fi pentru, fara nici o retinere. Si sunt convins ca va fi la fel... Evident, aici ar trebui sa aflam si opiniile celorlalti jucatori si, nu in ultimul rand, si parerea lui Rares si a celorlalti din Reghin, unde ne-am simtit la fel, foarte bine. De-o fi una, de-o fi alta... sper sa ajung...Iulian Toma
Comentariu
senior- 02.apr.2008
- 564
- București + around
- 45
Likes given: 0Likes received: 0
Marea este foarte frumoasa si iarna
Totusi din punct de vedere geografic la Reghin este mai usor de ajuns. O locatie din centrul tarii ar permite participarea unui numar mai mare de jucatori.
Pe de alta parte cred ca la turneul final sunt necesare 16 mese, iar locatiile care permit acest lucru sunt limitate. O sala tip Nastase nu ar fi o alegere buna, deoarece spatiul nu este suficient, iar instalatia de incalzire este necorespunzatoare.
Daca nu se mai ofera si altcineva, sunt convins ca Mangalia ar fi o alegere foarte buna.Blade : Donic Waldner Dotec Carbon
FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:34.Procesare...X
Comentariu