Postat în original de Mihai905
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa Petrodava", Piatra Neamț - 13.04.2019
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
organizator local
- 28.feb.2016
- 3262
- Piatra Neamț
- 49
Likes given: 4755Likes received: 1929
Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
într-adevăr, un turneu reusit, aveti si de la mine un like
Trimis de pe al meu SM-G965F folosind TapatalkJOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
Asa este! Felicitari pentru organizare!Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu
senior- 19.nov.2017
- 938
- Borsec Harghita
- 56
Likes given: 282Likes received: 464
Un turneu foarte frumos felicitări organizatorilor!!!! Cristi Bubulac împreună cu Ursulescu Ioan au fost la ?nălțime. Aveți și de la mine un like !
Comentariu
organizator local- 28.feb.2016
- 3262
- Piatra Neamț
- 49
Postat în original de BOARIU TIMOFTE DANUT Vezi postUn turneu foarte frumos felicitări organizatorilor!!!! Cristi Bubulac împreună cu Ursulescu Ioan au fost la ?nălțime. Aveți și de la mine un like !Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
Comentariu
Aoleu ,
Bădăluță Marian , câștigător la Avansați . Prietene , da? eu unde am fost și ce-am păzit ?
Nu am realizat ca meciul cu Florin era finala .
Un motiv de mare bucurie și pentru mine .
Felicitări multe , multe !!!!!!
Comentariu
In alta ordine de idei vreau să mai felicit doua persoane :
Cristi , ? șeful turneului ? , e prima ; parca îl văd in urma cu ceva ani , când a apărut in Amatur , mai mereu arțăgos , supărat pe toți și toate ; azi un tip super fain , glumeț , chiar conciliant pe alocuri .
Turneul a fost foarte reușit .N-ai muncit degeaba . Bravo ție prietene !!!
Puiu Ursulescu e a doua ; te-ai descurcat la butoane la superlativ , deși e un început . După părerea mea nimic de reproșat sau de comentat .
Noapte buna prieteni amaturisti , pe oriunde sunteți !Ultima editare de Hua; 14.apr.2019, 01:17.
Comentariu
- 3262
- Piatra Neamț
- 49
Postat în original de Hua Vezi postIn alta ordine de idei vreau să mai felicit doua persoane :
Cristi , “ șeful turneului “ , e prima ; parca îl văd in urma cu ceva ani , când a apărut in Amatur , mai mereu arțăgos , supărat pe toți și toate ; azi un tip super fain , glumeț , chiar conciliant .
Turneul a fost foarte reușit .N-ai muncit degeaba . Bravo ție prietene !!!
Puiu Ursulescu e a doua ; te-ai descurcat la butoane la superlativ , deși e un început . După părerea mea nimic de reproșat sau de comentat .
Noapte buna prieteni amaturisti , pe oriunde sunteți !Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
Comentariu
senior- 01.feb.2015
- 528
- IASI
- 46
Likes given: 142Likes received: 370
Felicitări Cristi Bubulac pentru organizarea turneului, pentru condițiile oferite si pentru sufletul depus in acest fenomen numit AMATUR !
Felicitări nea Puiu! Ca de obicei un OM deosebit ...de data asta si la butoane! 🤗
Felicitări câștigătorilor de la cele 4 categorii, celor din Iași care au urcat pe podium Vlad Albu, Cătălin Sumanaru, Vlad Bătr?nu, Dorin Dior cat si tuturor participanților la acest turneu frumos si echilibrat !
Sa ne revedem sănătoși oriunde ne întâlnim!
Comentariu
- 3262
- Piatra Neamț
- 49
Comentariu
- 3262
- Piatra Neamț
- 49
Postat în original de cata_60 Vezi postConcurs bine organizat din toate pctele de vedere
Incet incet Piatra Neamț redevine un centru important al Amaturului
Poate la anul facem A+ regional aici,conditii avetiPrimorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
Comentariu
- 3262
- Piatra Neamț
- 49
Postat în original de marius Vezi postMultumim participantilor, castigatorilor si mai ales Organizatorului!
Daca ati sti cat a muncit "Bubu" sa fie toata lumea multumita.
Incredibil ce vointa are omul asta! Chapeau!Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:54.Procesare...X
Comentariu