Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Eu nu cred ca din cateva poze poti sa-ti dai seama daca lemnul este original sau nu.fiecare cu parerea lui, dar putea sa o pastreze pt.el,ca nu l-a obligat nimeni sa-l cumpere.Eu l-am primit de la cineva din Germania si mai am unul recent luat nou cu holograma, si de aceea vreau sa-l vand,dar nu este o problema ca atunci o sa-l tin de rezerva.Chiar azi o sa pun niste fete pe el sa vad cum merge.....si apoi mai vorbim....
Mi se pare normal sa intervin atat timp cat nu a-ti dorit sa puneti poze aici pe forum!lemnul este o clona si daca vreti si mai multe argumente o sa detaliez!nu vi se pare normal ca lumea sa stie ce cumpara?
Mi se pare normal sa intervin atat timp cat nu a-ti dorit sa puneti poze aici pe forum!lemnul este o clona si daca vreti si mai multe argumente o sa detaliez!nu vi se pare normal ca lumea sa stie ce cumpara?
Este de apreciat faptul că semnalați aceste situații și că veniți în ajutorul celor ce nu se pricep așa de bine, sau care merg pe încredere, când cumpără.
Așa este normal.
Stima!
Comentariu