Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
3. Constantinescu Rares
-------------------- Constantinescu Rares3-0 14. Constantin Teodor
----------------------------------- Constantinescu Rares3-2 11. Ion Marius
-------------------- Ion Marius3-0 6. Tigau Dan
-------------------------------------------------- Enciu Alexandru3-0 7. Neculai Alexandru
-------------------- Enciu Alexandru3-0 10. Enciu Alexandru
----------------------------------- Enciu Alexandru3-0 15. Toma Iulian
-------------------- Radu Costica3-0 2. Radu Costica
Ultima editare de marcelgiosan; 11.mai.2019, 19:14.
1. Sursilov Constantin - București
2. Ivan Adrian - Tulcea
3 -- 4
Bejan Alexandru - Tecuci
Dumitru Silviu - Constanța
Felicitari Constantin!!!
Adevarat sef de haita.hauuuuuuu!!!
Super.
Multumesc mult Șerbane!!!
Așa cum spuneam și lupilor mei, nu știu cum am ajuns acolo! Ce știu aste că am avut un suport moral fantastic din partea lor și le mulțumesc încă odată!!! [emoji4]
Totuși, cred că factorul determinant a fost ora la care am jucat finala... 15.30
Mulțumesc mult domnului Vlase și domnului Giosan pentru felul în care au administrat acest turneu... A fost fantastic! [emoji4]
Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind Tapatalk
Blade:Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC Fh:Butterfly Glayzer Bh:Butterfly Glayzer 09C
Felicitari Constantin. Tine-o tot asa. Inca tot nu am reusit sa ne intersectam la masa de joc. Felicitari si celorlalti ocupanti ai podiumului de la avansati. Se pare ca am ratat o mare distractie astazi.
Postat în original de Constantin SursilovVezi post
Multumesc mult Șerbane!!!
Așa cum spuneam și lupilor mei, nu știu cum am ajuns acolo! Ce știu aste că am avut un suport moral fantastic din partea lor și le mulțumesc încă odată!!! [emoji4]
Totuși, cred că factorul determinant a fost ora la care am jucat finala... 15.30
Mulțumesc mult domnului Vlase și domnului Giosan pentru felul în care au administrat acest turneu... A fost fantastic! [emoji4]
Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind Tapatalk
Baaa lupishorule /TT wolverhampton////mi au băgat ăștia la zilele județului Teleorman ceva in bere și nu mai vad bine???sau e vina oftalmologului că a plecat in concediu////ești pe locul 1 nu știam că domn Gică vlase postează clasamentul invers adică de la coada la cap////las că vii tu la open,jar mananci
Cinste invingatorilor, onoare tuturor participantilor. Multumesc organizatorilor pentru eforturile depuse.
Un turneu puternic, cu valori foarte apropiate ale participantilor.
Meciuri foarte disputate, pe muchie de "fileu", intr-o atmosfera de sportivitate.
Voi reveni cu placere la editiile viitoare.
Multumesc
buna seara tuturor.turneu tare si frumos.organizarea super.multumesc slobozia,multumesc gica vlase si marcel giosan.ca de obicei ma bucur pentru revederea cu prietenii.
Salutare tuturor, un turneu excelent organizat de Gigi Vlase si Marcel Giosan, multumim pentru tot. Felicitari celor de pe podium, dobrogea a biruit asta data. trebuie sa va spun ca la 3 ani de cand sunt in amatur bilantul e unul bun zic eu, 200 turnee cu cel de azi, 50 locatii vizitate, 28 trofee... fara prietenii din acest frumos circuit nu as fi avut atata emulatie si pasiune. multumesc ca existati... ma inclin !
Comentariu