Salutare tuturor, pot spune ca a fost un turneu puternic cel putin la 2 categorii open si elite, am remarcat la elite o situatie foarte rara, ca Alex Enciu si Iulian Roman sa fie impreuna in inferioare in grupa 3 !! cu toate acestea in aceasta grupa prietenul meu Dan Pavunev s-a calificat mai departe, Felicitari ! "vina" acestei situatii neobisnuite a fost produsa de jucatori extrem de buni din Basarabia, parca 2 dintre ei sunt pe podium "furand" locurile 1 si 3. experimentatilor jucatori din tara. La open la fel, jucatori grozavi dar Daniel Rosu a prins o zi de exceptie si a casigat turneul. Ne-am intalnit la masa de joc in turul 2 eliminatoriu si impreuna am facut un joc bun, din fericire pentru el a gestionat mai bine finalul setului 5 si a castigat pe merit, (cred ca daca nu stateam 2 ore jumatate intre inferioare si eliminatorii cred ca lucrurile puteau lua alta turnura) in conditiile in care am avut si bye. Il felicit pentru parcurs si pentru medalia de aur, Bravo !! In acest turneu am intrat pe pozitia 18 si am terminat pe pozitia 17, de unde si zicala "orice spit in fund e un pas inainte" Din pacate aici se termina fair- play-ul si jocul de tenis pentru ca la acest turneu am avut parte de o situatie extrem de urata si dezgustatoare din parte unui asa zis participant la acest turneu. acesta este "jucatorul" http://www.amatur.ro/tenisdemasa/pla...ian&locs=Mizil, nici nu vreau sa-i pronunt numele, acest individ periculos a reusit sa produca un incident care se putea solda cu un deznodamant urat, numai sansa locului in care ma aflam a facut sa nu aibe urmari grave. ce s-a intamplat... ma indreptam spre locatia unde aveam bagajul, la 1 1/2 m de pupitrul organizatorilor ...cand ce sa vedeti l-am gasit pe acesta asezat cu fundul pe masuta mea unde imi tin sucurile (nu m-am desfasurat cu tot cazarmamentul meu din dotare pentru ca nu era spatiu) si in aceste conditii mi-am desfacut doar masuta, in conditiile in care la 30 de centimetrii era o bancuta de 4 m cu locuri suficiente. Aveam doar o sticla cu apa pe masuta, cu acest tupeu acesta a dat sticla jos si s-a asezat cu fundul, ...i-am reprosat atitudine total lipsita de orice bun simt in conditiile date iar acesta in loc sa-si ceara scuze cum era normal si sa paraseasca zona acesta a continuat cu mistouri unele de prost gust... de aici n-a mai fost decat un pas, a inceput sa ma injure ca la usa cortului... si intr-un final a sarit efectiv sa ma loveasca.... singurul meu noroc a fost ca eram langa masa organizatorilor si Costin Corcoz a reusit sa-l tina in brate cu greu pe acest individ periculos, altfel lucrurile scapau complet in "decor". Cineva spunea ca "e baut" ca cica "ar fi stat mult intre grupe, si de plictiseala a baut" !? Asta ar trebuii sa faca inteleg oricine care "de plictiseala" consuma alcool si tot de "plictiseala" produc incidente si sar la bataie. Avand in vedere cele intamplate
(Costin poate confirma cele relatate de mine, cat si alte persoane aflate in zona) rog conducerea Amatur sa dispuna masuri de eliminare a acestui individ violent si suspendarea acestuia,
cu deosebita consideratie
Cristian Istrate
Astept un comentariu daca doresc a celor care au fost prezenti si lui Cosmin, merci.
(Costin poate confirma cele relatate de mine, cat si alte persoane aflate in zona) rog conducerea Amatur sa dispuna masuri de eliminare a acestui individ violent si suspendarea acestuia,
cu deosebita consideratie
Cristian Istrate
Astept un comentariu daca doresc a celor care au fost prezenti si lui Cosmin, merci.
Comentariu