Se vinde fata din imagine , tenergy 05 2.1 in stare f buna, inca agata foarte bine. A fost lipita o singura data pe lemn si este curatata de lipici. A fost foarte bine intretinuta, tot timpul curatata cu solutie revolution si niciodata stearsa cu mana transpirata sau de catre haine umede . Dupa fiecare meci , protejata cu folie adeziva . Denivelarea de la baza se datoreaza unei erori de pozitionare pe maner (buretele putin pozitionat peste maner) dar bineinteles nu influenteaza cu nimic caracteristicile sale .
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
vand Tenergy 05 in stare f buna 100 lei
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Tenergy-ul a fost rezervat pana azi userului boib , urmand a-i fi trimisa azi asa cum ne-am inteles la telefon ieri insa azi nu a mai raspuns la mesajele mele, asa ca fata redevine disponibila .
Comentariu
Postat în original de brennekke Vezi postTenergy-ul a fost rezervat pana azi userului boib , urmand a-i fi trimisa azi asa cum ne-am inteles la telefon ieri insa azi nu a mai raspuns la mesajele mele, asa ca fata redevine disponibila .Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Salut. Sunt interesat. Presupun ca este posibila livrarea prin curier suportat de mine, desigur. Ai putea sa imi spui dimensiunile fetei? Ce vechime are? Cam cat ai jucat cu ea?
Comentariu
Fata are dimensiuni aproximativ 153/152. Este a unui amic de antrenament , o are de anul trecut , jucat in medie cam de doua ori pe săptăm?na și este fata de backhand , el joaca combinat cu un anti-spin și pe aceea o folosește mai mult . A întreținut-o extrem de bine . Și da, bineînțeles ca se poate și prin curier rapid . îmi puteți scrie la 0765154577. Mulțumesc !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:59.Procesare...X
Comentariu