Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Din Hunedoara nu mai vine Furca Alexandru,in schimb se inscrie Popa Radu din Deva
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
va rog, cine stie sa-mi dea indicatii de acces la sala, venind dinspre tg. mures.
mcy, papapa
Balauseri , Sovata , cum intri in Sovata mergi spre Reghin iar la dreapta este un mag. Elixon ,( linga piata)apoi prima strada ala stinga , pe strada Gara Mica .
va rog, cine stie sa-mi dea indicatii de acces la sala, venind dinspre tg. mures.
mcy, papapa
Balauseri , Sovata , cum intri in Sovata mergi spre Reghin iar la dreapta este un mag. Elixon ,( linga piata)apoi prima strada ala stinga , pe strada Gara Mica .
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
A fost un concurs fain,foarte puternic.In pauza dintre grupele superioare si eliminatorii am avut privilegiul sa vedem o demonstratie de tenis oferita de dl Fejer si dna Olga Nemes.
Personal,desi m-am oprit in primii 16,am trait satisfactia sa castig in grupele superioare in fata campionului turneului,pe care il felicit cu aceasta ocazie
Felicitarilui Vali Mircea pt organizare!
Comentariu