Mică festivitate de premiere
Am primit 29 de tricouri din partea ITTF Foundation pentru participarea AmaTur România la evenimentul global din 2018.
Momentul vine după WTTD 2019 așa că ne-am g?ndit să recompensăm într-un fel entuziasmul unor Organizatori de Turnee care au făcut mai mult decât să organizeze un turneu la ei în localitate, printre cei mai muncitori fiind frații Zedler, Csoby și Iuliu, care au pus pe roate în cei trei ani de când sărbătorim Ziua Internațională a Tenisului de Masă nu mai puțin de 30 de evenimente.
Tricourile vor fi oferite la Turneu A+ de la Brașov - Cheile Grădiștei conform tabel:
La Turneul Campionilor 2019 vom premia toți Organizatorii de Turnee care au spus DA Zilei Internaționale a Tenisului de Masă în 2019.
Am primit 29 de tricouri din partea ITTF Foundation pentru participarea AmaTur România la evenimentul global din 2018.
Momentul vine după WTTD 2019 așa că ne-am g?ndit să recompensăm într-un fel entuziasmul unor Organizatori de Turnee care au făcut mai mult decât să organizeze un turneu la ei în localitate, printre cei mai muncitori fiind frații Zedler, Csoby și Iuliu, care au pus pe roate în cei trei ani de când sărbătorim Ziua Internațională a Tenisului de Masă nu mai puțin de 30 de evenimente.
Tricourile vor fi oferite la Turneu A+ de la Brașov - Cheile Grădiștei conform tabel:
Tricouri WTTD 2019 |
|||||
Nr. Crt. | Nume si Prenume | Localitatea | Evenimente coordonate + organizate | Tricou ITTF | Nr. Buc. |
1 | Giosan Marcel | Galați | 14 | XXXL | 1 |
2 | Vela Claudiu | Timișoara | 14 | XXXL | 1 |
3 | Zedler Iuliu | Blaj | 13 | XXL + L + 3M | 5 |
4 | Zedlar Csaba | Agnita | 11 | XXL + L + 3M | 5 |
5 | Toma Florin | Pitești | 7 | XL + M | 2 |
6 | Apian Florin | Bistrița | 6 | XL | 1 |
7 | Gasner Paul | Iași | 5 | XXXL | 1 |
8 | Iancu George | Ploiești | 5 | XXL + L | 2 |
9 | Avram Nicolae | Ploiești | 4 | XL + L | 2 |
10 | Visan Bogdan | Ploiești | 4 | XXL | 1 |
11 | Filea Adonis | Sibiu | 4 | XXL | 1 |
12 | Marian Bogdan | Ploiești | 4 | XXXL | 1 |