Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Salutare prieteni cocoras eni,
Daca mai aveti un locsor si pt. mine, eu vin cu drag. Sunt pregatit atat pt. lupte aerospatiale cat si de guerila.Cu fumigene cand dati, inainte sau dupa concurs?
Daca mai aveti un locsor si pt. mine, eu vin cu drag. Sunt pregatit atat pt. lupte aerospatiale cat si de guerila.Cu fumigene cand dati, inainte sau dupa concurs?
Cristi Docan - București - Avansati.
Poate te ajută Dumnezeu să prinzi loc... Să pleci GORILĂ , după luptele de guerilă...
Surprinzător constat ca din primii 6 la open/elite 5jucatori(cu Cornel Dumitrescu pe tablou) au materiale!!!! Asa ca înainte de masa de prânz se vor manca niște sandwich-uri delicioase servite de Iuliana, Costin, Viorel și Sebi cu salata de lucerna adusa de mine și un anti-șpriț servit de Cornel sa rămânem treji la masa. Celor cu softuri va dorim.... Pofta Buna!
Comentariu