Din păcate trebuie să mă retrag, nu pot ajunge în timp util la turneu. Dragan Petru Ioan din Iași, Open.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa Ionuț Iftimoaie", Comănești - 18.05.2019
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
maestru
- 23.oct.2007
- 1852
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 34Likes received: 56
Comentariu
senior- 15.dec.2015
- 387
- Iași
- 36
Likes given: 56Likes received: 215
Cu parere de rau trebuie sa ma retrag. Nicolaiciuc Ovidiu - Iași - Open. Succes tuturor sa aveti un turneu reusit ca de fiecare data!
Comentariu
Bună seara! Deși s-au retras mai mulți de la open încă sunt pe lista de așteptare. E bună o actualizare...... intenționez sa vin de la peste 300 de km. Mulțumesc și o seara frumoasă vă doresc !!!!!
Comentariu
1967-2019- 17.oct.2011
- 192
- comanesti
- 57
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de Baiburi Levent Vezi postBună seara! Deși s-au retras mai mulți de la open încă sunt pe lista de așteptare. E bună o actualizare...... intenționez sa vin de la peste 300 de km. Mulțumesc și o seara frumoasă vă doresc !!!!!
Trimis de pe al meu ONEPLUS A5000 folosind Tapatalk
Comentariu
Dacă e posibil se transfera Isac Daniel de la începători la Avansați. Multumim !
Trimis de pe al meu SM-J530F folosind Tapatalk
Comentariu
senior- 29.aug.2008
- 226
- Moinesti
- 52
Likes given: 0Likes received: 5
Din cauza unor probleme medicale, de ultima ora, o mica luxatie, sunt nevoit doar sa privesc frumoasa manifestare de la Comănești. Succes tuturor participantilor!Blade: Timo Boll Spirit FL
FH: Tenergy05
BH: Tenergy05
Comentariu
organizator local- 05.oct.2007
- 1975
- Comănești
- 48
Likes given: 89Likes received: 358
Grupe inferioare Open
1 Baiburi Levent Corbu Darius Ticu Dorin Nistor Florin Nistor Iosif 2 Dumbrava Daniel Macovei Cristi Marola Dan Fancsali Kalman Peiu Cosmin 3 Lakatos Zsolt Rosu Gabriel Vlaisan Vasile Pralea Marius Dan Dan Andrei 4 Barsa Ioan Trandafir Vasile Filip Dan Nicu Constantin Stroe Ionel Ticu Mihai 5 Irimia Sorin Jr Bulubasa Nicusor Trocaru Remus Laszlo Levente Leteanu Marius Dirdala Catalin 6 Pizlaru Ionel Braniste George Samoila Ion Szakali Csaba Petenchi Edmond Munteanu Octavian 7 Ciobanu Gabriel Gherasim Iulian Ursulescu Ioan Bubulac Cristi Serban Liviu Szanto Lajos 8 Plamada Lucian Ursulean Vasile Chetronie Liviu Buruiana Mihai Postelnicu Mihai Oancea Marian Blade: Xiom Strato
FH: Tenergy 05
BH: Tenergy 05
Comentariu
organizator local- 05.oct.2007
- 1975
- Comănești
- 48
Likes given: 89Likes received: 358
Grupe inferioare Avansați
1 Pintilie Vlad Sterczer Sandor Halbedel Marcel Anastasiu Constantin Codreanu George 2 Vicovanu Petru Dimitriu Vasile Panait Adrian Lupascu Dan Darie Gabriel 3 Burghelea Florin Acriva Marian Negrea Petrut Moisa Costel Tarcau Tiberiu 4 Fotia Iulian Kis Istvan Astefanoaie Vasile Zaharia Catalin Sterczer Zalan 5 Munteanu Diana Lazar Dumitru State Constantin Bucurel Claudiu Tarcau Andrei 6 Florea Gigi Loghin Florin Manea Dorinel Olteanu Gabriel Catana Vasile Sebestin Delia 7 Bejan Alexandru Dodu Costica Constantin Ionut Adorjan Zoltan Sisca Nicusor Gheorghitoi Alexandra 8 Donisan Costel Stoica Sandel Ilie Aurelian Ailioaie Gheorghe Lungu Lucian Mihai Denis 9 Iordachi Adrian Imecs F Attila Ionica Marius Apostu Laurentiu Isaic Radu Calin Alexandru 10 Nitu Serban Tobosaru Gheorghe Maftei Catalin Doru Dirlau Ionut Bordas Laszlo Stancu Maricel 11 Ene Florin Cristofor Razvan Subtirelu Marius Bucurel Ion Isac Daniel Stinga Ovidiu 12 Popescu Apreotesei Mihai Socaci Sorin Ciubotariu Mihaela Tirdea Ionut Iordache Catalin Negoita Gheorghe Blade: Xiom Strato
FH: Tenergy 05
BH: Tenergy 05
Comentariu
Postat în original de rogerpustiu Vezi postGrupe inferioare Open
1 Baiburi Levent Corbu Darius Ticu Dorin Nistor Florin Nistor Iosif 2 Dumbrava Daniel Macovei Cristi Marola Dan Fancsali Kalman Peiu Cosmin 3 Lakatos Zsolt Rosu Gabriel Vlaisan Vasile Pralea Marius Dan Dan Andrei 4 Barsa Ioan Trandafir Vasile Filip Dan Nicu Constantin Stroe Ionel Ticu Mihai 5 Irimia Sorin Jr Bulubasa Nicusor Trocaru Remus Laszlo Levente Leteanu Marius Dirdala Catalin 6 Pizlaru Ionel Braniste George Samoila Ion Szakali Csaba Petenchi Edmond Munteanu Octavian 7 Ciobanu Gabriel Gherasim Iulian Ursulescu Ioan Bubulac Cristi Serban Liviu Szanto Lajos 8 Plamada Lucian Ursulean Vasile Chetronie Liviu Buruiana Mihai Postelnicu Mihai Oancea Marian
Eu Trocaru Remus m-am retras în data de 12.05.2019 de la acest concurs.
Nu am cum să apar în grupa a-5-a.
Puteți verifica.
Cu deosebit respect.
Comentariu
Echipa AmaTur- 24.feb.2014
- 4273
- Tulcea
- 46
Likes given: 2150Likes received: 1885
Postat în original de remy Vezi postVă salut dl rogerpustiu.
Eu Trocaru Remus m-am retras în data de 12.05.2019 de la acest concurs.
Nu am cum să apar în grupa a-5-a.
Puteți verifica.
Cu deosebit respect.
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Pana reusesc baietii de la Comănești sa iasă din catacombele tehnologiei, dau un spoiler cu ceaunul. [emoji39]
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind TapatalkBlade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Finala open,
Corbu Darius vs. "doctore, ce tanar esti" Ciobanu Gabriel.FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:40.Procesare...X
Comentariu