Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Openul Romașcan", Roman - 25.05.2019
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Echipa AmaTur
- 05.feb.2011
- 4358
- botosani
- 55
Likes given: 3771Likes received: 1740
Felicitari tuturor celor implicati in organizare, a fost un turneu reusit.
Bravo!
Sent from my iPhone using TapatalkBlade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
Asa e .. scuzze[emoji16]. Felicitari baietilor din Iași pentru rezultate
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comentariu
senior- 13.iul.2013
- 456
- Pascani, Romania
- 32
Likes given: 58Likes received: 110
Acum am văzut și eu, scrie 1-4 cupe. Și sa dat la primii 3.dar nici măcar medalie la locul 4. Pff
Comentariu
Aveti grija si verificati in ultimul moment cand se duc hartiile cu scorurile finale, mai ales daca hartia cu scorurile e luata sau dusa inaintea de terminarea ultimului meci. Se poate sa dati peste cineva rau intentionat, care din pacate poate modifica scorurile cat sunteti la masa, (de exemplu din 3-0 sa faca 3-2), iar cand in grupa departajarea se face la seturi..nu e frumos.
Comentariu
Bună ziua domnule Cătălin Cozma, cu tot respectul pentru implicarea și organizarea acestui turneu împreună cu domnul Petenchi și cu ajutorul domnului Cristi Bubulac. Dar dacă la începutul turneului a-ți scris ca veți acorda cupe+diplome pentru locurile 1-4,eu personal am primit doar o diplomă scrisă de Ticu Dorin. Sper ca ulterior voi primi și cupa asa cum a-ți promis în organizarea concursului?
Comentariu
organizator local- 28.feb.2016
- 3234
- Piatra Neamț
- 49
Likes given: 4697Likes received: 1903
Postat în original de Minca Paul Vezi postBună ziua domnule Cătălin Cozma, cu tot respectul pentru implicarea și organizarea acestui turneu împreună cu domnul Petenchi și cu ajutorul domnului Cristi Bubulac. Dar dacă la începutul turneului a-ți scris ca veți acorda cupe+diplome pentru locurile 1-4,eu personal am primit doar o diplomă scrisă de Ticu Dorin. Sper ca ulterior voi primi și cupa asa cum a-ți promis în organizarea concursului?
făcut cu respect.Ultima editare de Bubucrys; 26.mai.2019, 11:01.Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5826
- Fălticeni
- 64
Likes given: 980Likes received: 1515
Postat în original de Minca Paul Vezi postBună ziua domnule Cătălin Cozma, cu tot respectul pentru implicarea și organizarea acestui turneu împreună cu domnul Petenchi și cu ajutorul domnului Cristi Bubulac. Dar dacă la începutul turneului a-ți scris ca veți acorda cupe+diplome pentru locurile 1-4,eu personal am primit doar o diplomă scrisă de Ticu Dorin. Sper ca ulterior voi primi și cupa asa cum a-ți promis în organizarea concursului?
Așa după cum am evitat sa na implic in încasarea taxelor de la concurenți tot asa am procedat in orice altceva decât desfășurarea propriu-zisă .E o chestie ingrata sa te ocupi de hartiii la turnee , mai ales ca uneori concurenții parca sunt picați din lunaof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Cristi sper ca nu te-ai supărat ca te-am menționat, chiar am apreciat aportul tău pentru ziua de ieri. Cat privește anunțul oficial al turneului și desfășurarea lui ar fi trebuit sa fie o corelare între cele 2. Cu tot respectul cuvenit mi-am exprimat părerea și cred și sper sa nu fi ofensat pe nimeni dar asa mi s-ar părea normal sa existe o corelare între ceea ce se scrie și ceea ce se primește, doar din respect, nu din alte considerente.
Trimis de pe al meu CLT-L29 folosind Tapatalk
Comentariu
organizator local- 28.feb.2016
- 3234
- Piatra Neamț
- 49
Likes given: 4697Likes received: 1903
Cum sa ma supar paul stai linistit asa scria in anuntul turneului ai dreptate, eu si d-nu Cozma am făcut ce am putut restul numai ținea de noi.Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:52.Procesare...X
Comentariu