Put Gabriel,Oravita,Elite.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Pitești/Topoloveni - 22.06.2019
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 47 (0 members and 47 guests)
-
senior
- 28.oct.2012
- 181
- Constanța, Romania
- 55
Likes given: 355Likes received: 119
Comitetul Director vede, citește și cataloghează agramații care scriu de exemplu Stoian Mihita Cezar? întreb și eu ca simplu cetățean. Plec pe 9 iunie la Ruse - Nașe Respublika Bălgaria. Vreți să rămân acolo?Ultima editare de Petru Asmarandei; 04.iun.2019, 23:44.DONIC Waldner Senso Carbon
fețe FH - DONIC Acuda Blue P1
BH - DONIC Acuda Blue P2
Comentariu
Echipa AmaTur- 01.nov.2009
- 5140
- Pitești
- 65
Likes given: 551Likes received: 1654
Postat în original de Petru Asmarandei Vezi postComitetul Director vede, citește și cataloghează agramații care scriu de exemplu Stoian Mihita Cezar? întreb și eu ca simplu cetățean. Plec pe 9 iunie la Ruse - Nașe Respublika Bălgaria. Vreți să rămân acolo?
Deschideti un alt post, in care va puteti exprima opiniile dvs, si lasati acest post pentru Turneul A+
Multumesc,
Comentariu
Pitești/Topoloveni - 22.06.2019
Observ că a fost actualizată lista de înscrieri și din nou am fost confundat cu Popa Daniel din Tecuci.
Stimați organizatori, am mai purtat această discuție și cu ocazia altui turneu: dacă vedeți că userul Dan Popa solicită înscriere pentru Dan Popa, vă este atât de greu ca la interogarea în acel excel pe care îl folosiți să tastați Dan Popa? De ce tastați Popa Dan?
M-am jucat și eu cu fișierul pus la dispoziție pe amatur.ro...știu cum se fac înscrierile jucătorilor, știu să creez grupe, să fac setările necesare, etc...nu e fizică cuantică, trebuie doar să respectați solicitările venite.
Mai lipsește să-i solicitați d-lui Apian contopirea celor două profiluri, precum altcineva...
Vă rog să rectificați, mulțumesc !
Sent from my iPhone using TapatalkFh: Rasanter C45
Blade: Andro TP Ligna CI Off
Bh: Rasanter R42
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4468
- botosani
- 55
Likes given: 3904Likes received: 1862
Puteti sa ne spuneti cu ce mingi se va juca la open ?
Multumesc.
Sent from my iPhone using TapatalkBlade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
Echipa AmaTur- 01.nov.2009
- 5140
- Pitești
- 65
Likes given: 551Likes received: 1654
Postat în original de Dan Popa Vezi postObserv că a fost actualizată lista de înscrieri și din nou am fost confundat cu Popa Daniel din Tecuci.
Stimați organizatori, am mai purtat această discuție și cu ocazia altui turneu: dacă vedeți că userul Dan Popa solicită înscriere pentru Dan Popa, vă este atât de greu ca la interogarea în acel excel pe care îl folosiți să tastați Dan Popa? De ce tastați Popa Dan?
M-am jucat și eu cu fișierul pus la dispoziție pe amatur.ro...știu cum se fac înscrierile jucătorilor, știu să creez grupe, să fac setările necesare, etc...nu e fizică cuantică, trebuie doar să respectați solicitările venite.
Mai lipsește să-i solicitați d-lui Apian contopirea celor două profiluri, precum altcineva...
Vă rog să rectificați, mulțumesc !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dar sa stiti ca veti mai fi confundat cu colegul dvs, si la alte turnee, deoarece amindoi sunteti din Tecuci, si multi nu respecta regula sa se inscrie cum sunt in clasament, ci se inscriu cu prenumele si apoi cu numele.
De aceea a aparut si aceasta greseala la dvs..
Comentariu
Mulțumesc pentru modificare.
Când m-am înscris la primul turneu în Amatur, am făcut-o cu numele Popa Dan și au apărut confuzii, atunci l-am rugat pe dl. Apian să îmi schimbe numele în Dan Popa, crez?nd că scap, dar nici așa nu-i chip)
Sent from my iPhone using TapatalkFh: Rasanter C45
Blade: Andro TP Ligna CI Off
Bh: Rasanter R42
Comentariu
Din Oravita la open Creinicean Liviu,Drinceanu Lilian,Cioveie Bogdan
Si la amatori Cioveie Marian
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:35.Procesare...X
Comentariu