Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Am scris mai sus ca Boeriu Cezara a trecut la Elite dupa actualizarea clasamentului ... si s-a inscris inaintea ta.
Asa se procedeaza la toate turneele.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Cu parere de rau trebuie sa ma retrag de la un turneu drag mie.
Pelaghie Ioan -Tg Mureș -open.
Succes organizatorilor, participantilor si in special muresenilor .
Ziua buna. Mare rugăminte la domnii organizatori: suplimentati locurile la Open! Pe lista de așteptare sunt 24 de jucători, tot at?ția cât sunt si înscriși. Mult prea putine locurile oferite si prea mare cererea.
Va multumim!
Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Intr-un singur fel cred eu ca se poate, daca se renunta la grupe superioare la toate categoriile.
Se pot face astfel 6 grupe la Open si raman 6 mese dupa amiaza pentru eliminatorii directe la Avansati si Incepatori - eventual putem da drumul mai repede la unele meciuri, pe masura ce se termina grupele inferioare fruntase.
Vom stabili azi si maine vom da un anunt.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Ziua buna. Mare rugăminte la domnii organizatori: suplimentati locurile la Open! Pe lista de așteptare sunt 24 de jucători, tot at?ția cât sunt si înscriși. Mult prea putine locurile oferite si prea mare cererea.
Va multumim!
Se retrag din Aiud D?rlea Ioan open si D?rlea Ana, Lopadea Daria si Botezat Luca de la începători lăs?nd locul celor care doresc să participe la acest turneu.
Comentariu