Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ma intereseaza sa imi spune-ti si mie, care din multitudinile de marci iesite pe piata pana in prezent, detin fete (soft) cu cel mai mare spin?
Va multumesc.
Oglinda, oglinjoara, care e cea mai spinoasa fata din tara ? Greu de zis frate....Mai usor e cu cele fara de spin!
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Ma intereseaza fetele care sunt soft, nu hard, nu mediu... si de ce doresc soft, pt ca din cate stiu cele cu burete mediu si hard sunt fete grele.
Poti numi cateva soft te rog?
Multumesc.
Sa inteleg ca Tibhar Sinus Sound, are cel mai mare spin din categoria soft?
Pe mine ma intereseaza in mod deosebit o fata moale(soft) cu un spin mare.
Daca aveti si alte pareri va rog frumos sa le postati.
Va multumesc tuturor.
Depinde cu ce solutie vrei sa lipesti.
Daca vrei fața pt solutia pe baza de apa slabe sanse sa gasesti fața moale si cu spin mare.
Incearca sa vezi la cineva Stiga Boost TC ,e destul de moale si are si spin dar trebuie s-o vezi la joc daca ti se potriveste.
In principiu, fetele moi dezvolta mai mult spin mecanic iar acesta este dependent de viteza cu care se misca mana. Spin mare nu se poate dezvolta fara viteza tangentiala. Intrebarea, "care fete au cel mai mare spin" este partial eronata, la fel cum este si cand se intreaba despre "care fete merg cel mai bine pe cutare lemn", excluzandu-se individul din ecuatie. O intrebare mai completa ar fi: cum pot sa generez mai mult spin folosind lemnul .... si fete moi, fara sa misc mai repede mana?
Iar raspunsul corect la aceasta intrebare ar fi: nu se poate!
Tibhar Nimbus Soft. Chiar si uzate au un spin mecanic mult peste medie.
Din generatia noua, copiind pe Tenergy, dar cu un burete mai moale (dupa unii), de 45 grade: Tibhar Genius, Andro Hexer, Donic Baracuda.
Lemn: Xiom Solo
FH: Joola Rhyzm-P
BH: Joola Maxxx-P
Eu am Stiga Boost TC si Donic Coppa Platin Soft, ambele de 2.0.
Boost TC este mai soft si mai low-throw de cat Coppa. Topsheetul de la Boost seamana cu unul de anti-spin - este foarte lucios (ambele fete sunt noi). Nu am avut impresia ca Boost ar genera mai putin spin decat Coppa, dar ambele fac mai putin spin ca Tenergy, cel putin la mingi taiate scurte.
Eu as zice asa: ia cu imprumut cate o paleta cu fetele mentionate pe aici si da cu ea vreo ora sau doua (mai putin nu are chiar nici o relevanta) si vezi daca iti poti adapta miscarile astfel incat sa generezi spin cu ea la mai multe tipuri de miscari: taiate, topspin, side-spin, servicii. Adaptarea incheieturii la echipament este cheia. Daca tii incheietura rigida, nici o fata cu spinul de 3 ori cat al lui H2 nu te ajuta.
Succes!
vali ,eu zic ca tenergy are cel mai bun spin si cel mai spiny topsheet este tg skyline 2
bine mai Jony daca zici tu asa sa fie. Totusi ca sa ie mai contrazic am un Sriver L de 1,9 care da un spin mai tare decat orice fata kinezeasca asa ca lista ramane deskisa.
Sa iti aduc aminte ca Boll juca cu Srivere cand lipea si dadea cel mai mult spin dintre toti maharii.
Pe mine ma interesa foarte multe o pereche de fete(sa fie soft) si sa detina cel mai mare spin din categoria fetelor soft.
Nu ma interesa fetele cu duritatea buretelui mediu sau hard, ci doar soft.
Oricum eu va multumesc pentru amabilitate.
Comentariu