Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
pentru cupe, medalii și tricouri
Fiecare categorie va avea următoarele premii :
Locurile 1-4 - cupe + diplome + tricouri
Locurile 5-8 - medalii + diplome + tricouri.
Va așteptăm cu drag la turneu!
Frumoase tricouri, si mai frumoase sunt cupele. Mai ca imi vine sa imi schimb programul pentru week-end. Nu stiu daca voi si reusi. Pana una alta va urez tuturor distractie maxima si cei mai buni sa castige.
Chiar dacă nu ajung locurile de parcare, se poate staționa pe ambele părți ale străzii Valea Fagilor din fața Sălii de sport.[ATTACH=CONFIG]15589[/ATTACH]
Domn Primar Ștefan Ilie, va urăm bun venit în Comunitatea noastră AmaTur și va așteptăm cu brațele deschise și la masa de joc.
Mulțumim din suflet pentru tot sprijinul acordat.
II urăm bun venit și domnului Burta Vasile, proprietarul Pensiunii din Luncavita "Drumul Teilor" Pensiunea Drumul Teilor Luncavita http://pensiuneadrumulteilor.ro/
Telefon mobil: 0756.078.316
Dânsul ne va pune la dispoziție și "meniul zilei" care va avea felul 1 și felul 2 și va costa 15 lei. înscrierile pentru meniul zilei se vor face dimineața odată cu înscrierea. Cei de la Elite și începători (care vor veni după - amiază, sunt rugați sa trimită un mesaj privat pe numărul 0729309155 în care sa scrie Numele și numărul de meniuri dorite.
Meniul se va servi între orele 12.00 - 14.00.
Comentariu