Ghitu Liviu din Onești se înscrie la avansați,mulțumesc !
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa Sucevei", Suceava - 15/16.06.2019
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Se inscrie Bustiuc Razvan din Iași la incepatori.Blade: Timo Boll Zlc
Faces: Tenergy 05 + 05 fx
Comentariu
Bună ziua ! Se înscriu din Câmpulung Moldovenesc următorii jucători:
-Pascu Marius la categoria open
-Arseniuc Alexandru la categoria avansați
Mulțumim ! Vreau deasemenea să ?i mulțumesc domnului profesor Adrian Cojocaru că mi-a lipit noua mea iarbă ox, o față greu de lipit. Vă rog să mă înscrieți și la Spartachiada Profesorilor. Mulțumesc !
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4305
- botosani
- 55
Likes given: 3627Likes received: 1695
Se muta Corneanu Sorin de la elite la open (incerc sa vin dimineata).Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1453
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Postat în original de sorin_client Vezi postSe muta Corneanu Sorin de la elite la open (incerc sa vin dimineata).Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
Dan Popa, Tecuci - avansați
Sent from my iPhone using TapatalkAndro TP Ligna CI Off
Fh: Andro Rasanter R37 ultramax (neagră)
Bh: Der Materialspezialist Spectre OX (mov)
Comentariu
organizator tehnic- 01.apr.2011
- 2027
- Suceava, Romania
- 52
Likes given: 180Likes received: 399
Emi TT - Dl. Dumitru Beltechi, va fi prezent cu un stand de materiale sportive specifice tenisului de masă.
Turneul de dublu:
Cost participare doar pentru concursul de dublu este de 20 lei/participant.
Participantii de la turneele de simplu si care doresc sa joace si in competitia de dublu nu vor plati aceasta taxa!
Turneul de simplu:
Pentru toate categoriile grupele vor fi afisate cu cel putin o ora inaintea orei de incepere a turneului atat pe site cat si la avizierul de la parterul salii.Ultima editare de Adrian's; 03.iun.2019, 18:36.
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6328
- Victoria
- 50
Likes given: 1849Likes received: 1510
Postat în original de Adrian's Vezi postEmi TT - Dl. Dumitru Beltechi, va fi prezent cu un stand de materiale sportive specifice tenisului de masă.
Turneul de dublu:
Cost participare doar pentru concursul de dublu este de 20 lei/participant.
Participantii de la turneele de simplu si care doresc sa joace si in competitia de dublu nu vor plati aceasta taxa!
Turneul de simplu:
Pentru toate categoriile grupele vor fi afisate cu cel putin o ora inaintea orei de incepere a turneului atat pe site cat si la avizierul de la parterul salii.
P.S. Cunoscatorii stiu de ce😅
Comentariu
Postat în original de Zosim1 Vezi postMingea cu care se va juca la turneu va fi GEWO Select Pro *** (minge cu care s-a jucat la Turneul Campionilor).Minge cu sudura din 2 jumatati Abs.
P.S. Cunoscatorii stiu de ce[emoji28]
Glumesc ( cu toate că personal prefer mingile SLP), nu e foarte important cu ce mingi se joacă, încheietura sa isi faca treaba
Trimis de pe al meu SM-G965F folosind TapatalkJOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
organizator local- 28.feb.2016
- 3212
- Piatra Neamț
- 49
Likes given: 4678Likes received: 1893
Postat în original de Pinzar Alin Vezi postNu sunteti compatibili, trebuie un începător sau un avansat pentru un partener de open
Trimis de pe al meu SM-G965F folosind TapatalkPrimorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:30.Procesare...X
Comentariu