Felicitări câștigătorilor! Felicitări Fulop Attila!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa Lacurilor Sărate", Ocna Sibiului - 15.06.2019
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 13.feb.2012
- 1215
- alba iulia
- 71
Likes given: 14Likes received: 243
Ma bucur din suflet pentru castigatorii de ieri de la toate categoriile si-i felicit an Susman,Fulop Attila,Mitzea Alex si ,nu in ultimul rand pe acest "gigant" al amaturului Simon Csaba (pentru mine-inegalabil).Ii felicit pe organizatori pentru tot efortul pe care l-au depus ca noi,sa ne simtim bine.Si ne-am simtit.Va multumesc !
Comentariu
Mulțumim organizatorilor! Felicitări castigatorilor: Sandu și Esteban! Scuzele mele pentru reacțiile din timpul jocului, lui Daniel Ciobanu.... dar îmi mențin părerea ca joaca cu o " musama"... [emoji12]. Abia aștept revanșa! [emoji112][emoji112][emoji112]
Mr. Tomahawk
Comentariu
Postat în original de Marius_Ducu Vezi postScuzele mele pentru reacțiile din timpul jocului, lui Daniel Ciobanu.... dar îmi mențin părerea ca joaca cu o " musama"... . Abia aștept revanșa!
Problema e ca joaca pe langa musama si cu mana,dar mai ales cu capul
Comentariu
organizator local- 08.feb.2015
- 1522
- deva
Likes given: 1327Likes received: 938
Postat în original de Mitzi Vezi postFrumos turneu....căldura mare condens
Trebuie să menționez fair play-ul d-lui Jurescu care a repetat un punct în setul 5...mingea era ura.
Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk
Comentariu
Multumesc si felicit revenirea in circuit a acestei frumoase locatii, în care spiritul și pasiunea sunt mai fierbinți decât caldura de afară!
Comentariu
Intradevar caldura de afara sa simtit si in sala,asta pana dupamasa cand sa racorit din cauza ploii.
Domnilor...Multumesc. Multumiri speciale se duc catre minunatul Adonis,care ireprosabil a gestionat turneul ajutandul indeaproape Marius Barac,Daneliuc,Nelutu Negrean,Dan,Darian,Radu,Dan..de fapt toate echipa de la Sibiu.Multumim sponsorilor si in special participantilor.
O intrevedere intre prieteni mia facut foarte mare placere,pe care din pacate nu am mai avut placerea sa i revad de foarte mult timp,fiind accidentat.
Totodata as vrea sai salut si sa le multumesc pt prezenta tuturor participantilor si in special prietenilor Costi(buc),Pisti(bv),Nelutu si Fulop(aiud),dar si mai noii prieteni, baietii de la Mizil.
Felicitari invingatorilor cat si invinsilor. La buna vedere domnilor.Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Comentariu
organizator principal- 15.feb.2012
- 3740
- Sibiu
- 51
Likes given: 1956Likes received: 556
O Localitate frumoasa cu oameni care te ajuta si te fac sa te simti bine
ACEASTA este OCNA SIBIULUI cu ale ei LACURI SĂRATE care aduc bucurie sanatate și distractie
Multumim OCNA SIBIULUI
Multumesc tuturor participantilor - ati rezistat la caldura din sala
Multumesc tuturor celor fara de care acest turneu nu ar fi avut loc:
Gabi daneliuc, Barac Marius, Fratila Dan, Negrean Ioan, Banu Nicolae, Timaru Ilie, Comsa Dan, Decean Darian, Barbulescu Dan, Anton Calin, Bozosan Petre, Dancila Tudor
Primariei Ocna Sibiului, Casa Timaru, firmelor Andro gir, Kendrion, Decathlon, Nanil
Felicitari castigatorilor
Comentariu
senior- 12.mai.2018
- 573
- remetea mare
Likes given: 87Likes received: 488
Mulțumesc ptr apreciere domnule Mitzea, inclusiv eu sint sint bucuros ca ceea ce v-am spus cind am fost deacord sa repet punctul s-a adeverit și nu m-am inselat în privința dvs. Felicitari ptr cistigarea turneului.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:59.Procesare...X
Comentariu