Stiti unde se poate juca tenis de masă in Piatra Neamț?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Piatra Neamț
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Re: Piatra Neamț
Vorbeste cu d-l Dan Andrei ( 0744379756)BLADE: DR. NEUBAUER TITAN
FH: TENERGY 64 2.1
BH: GIANT DRAGON - METEORITE
Sa inteleg ca nu prea mai joaca nimeni?Totusi am vazut ca sunt cativa din Neamț inscrisi pe forum.
Comentariu
Postat în original de george13Sa inteleg ca nu prea mai joaca nimeni?Totusi am vazut ca sunt cativa din Neamț inscrisi pe forum.Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Comentariu
Ca sa nu mai deschid un alt subiect ... unde se mai joaca prin piatra neamt tenis. Sunt incepator si joc de placere si doresc sa imi mai perfectionez stilul pentru ca mi-ar placea sa joc acest sport si la un nivel mai bun.
Comentariu
Re: Piatra-Neamț
Daca vrei sa joci ping pong sunt mai multe locuri ( VIP SAN GYM, Galeriile...) sau daca vrei sa joci tenis de masă la Club CFR , telefoanele sunt cele de mai sus. Se joaca Marti, Vineri si Duminica de la ora 17.00.Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
Comentariu
Re: Piatra-Neamț
Ma refeream organizat pentru a nu fi problema de partener ... asa joc si la firma ca am masa acolo iar la vip unde o masa e crapata si mai mult alergi dupa minge decat joci. La acest club exista vreo taxa ... care ar fi conditiile ca sa joc acolo?
Comentariu
CLUB NOU LA PIATRA NEAMT
Incepand de marti,11 mai 2010,se deschide un club nou de tenis de masă,in incinta salii de sport a liceului Asachi.Programul este,deocamdata,urmatorul:marti,joi si vineri,intre orele 18.00-20.00. Sunt 5 mese Donic Indoor Roller 600,absolut noi,si 2 mese Active.Se asigura mingi de antrenament,palete Donic hobby(au fetele aprobate ITTF).Spatiul de joc este arhisuficient,sala fiind una tip Nastase.In cazul in care vor fi mai multi jucatori seriosi,vor mai veni 5 mese Donic.Va asteptam!Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
Cine vrea sa joaca la Galeria sa spuna aici.Maine la ora 4 merg la sa joc si apote ne intalnim si mergem mai multi.Ca sa vb intrati pe ID-ul de mes dudut06.Donic Burn OFF -
Butterfly Sriver FX 2.1/Butterfly Sriver FX 2.1
Comentariu
Salut!In Piatra-Neamț,la sala de sport a liceului Asachi,joi de la 19.30-21.30;vineri de la 17.30-19.30;5 mese DonicNittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
Exista in Piatra un club unde sa fie antrenori care sa te indrume corect?Donic Burn OFF -
Comentariu
La Liceul Asachi vine Nicu Bacardi,el i-a invatat pe majoritatea jucatorilor din Piatra Neamț,inclusiv pe Puiu Opincaru(are cateva concursuri A castigate)Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
Comentariu
Se mai aude ceva de alta locatie?Donic Burn OFF -
Comentariu
da acum la gh asachi .. ce program are .. ca la CFR Presupun ca este acelesi__________________________
Blade : DONIC Burn OFF
BH :Butterfly Sriver Fx
FH :DHS TNT
Comentariu
salutari din tailanda...Radu Tomescu
---------- Post added 01-Jun-2011 at 19:00 ----------
Salutari celor de acasa.Radu Tomescu,pentru cei care ma amintesc.Eu traiesc in Tailanda si nu am lasat paleta din mina.Experienta din plin acum,tot felul de oameni aici ,tailandazi,,laos,si chinezi...Ping pong nu e o problema de viata si de moarte...e ceva mai rau...sper ca se mai joaca la noi in Piatra.Nicu Grosan likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Salutari de acasa!
Tenis se joaca stai linistit, dar numai pe "viata" ca pe "moarte" nu vrea sa joace nimeni....Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
Comentariu
Pe `Strada Depoului`la barieraNittaku septear black tag/baracuda/baracuda
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:40.Procesare...X
Comentariu